Vaterpolisti Mladosti u ulogama u kojima ih ne možete zamisliti

Vaterpolisti Mladosti svake nas godine iznova razvesele novogodišnjim kalendarom. Ni ove godine nisu bez mašte. Tako su 2020. godinu odlučili posvetiti svom gradu

Kroz 12 mjeseci ovi iznimni sportaši, aktualni pobjednici Regionalne vaterpolo lige te Kupa Hrvatske, vode nas kroz zagrebačke znamenitosti, događaje i zanimanja. Kalendar je ovo s pričom naziva ‘Zakaj volim Zagreb’, a bit će produciran poput razglednice. Kalendar je i ove godine snimio Filip Popović, a stilistica je Ivana Karapandža.

‘S veseljem smo uskočili u uloge koje će prikazati najbolje od Zagreba. Ovo je razglednica našeg grada koja prenosi poruku koliko zapravo volimo grad u kojem živimo i za koji igramo!’, izjavio je Lovre Miloš koji je spremno uskočio u šestinsku nošnju i jedno jutro bio u ulozi prodavača na Dolcu.

Lovre Miloš

Na dvanaest stranica otkrit će povezanost i ljubav vaterpolista Mladosti i Zagreba. Ispričat će nam neku svoju priču, a opet javnosti predstaviti lokacije i događaje te zanimanja karakteristična za hrvatsku metropolu. Uz Lovru Miloša, koji je neodoljiv u šestinskoj nošnji, vidjet ćemo kako se puca grički top, kako je biti dirigent Zagrebačke filharmonije, vozač starog zagrebačkog automobila ili pak kako se proizvode licitarska srca. Matias Biljaka jedno je rano jutro gasio gornjogradske fenjere, Cosmin Radu proizveo je ženski Cahun šešir, a ostale uloge vidjet ćemo u novom 2020 kalendaru koji će biti prava edukativna razglednica našeg grada.

Cosmin Radu

‘Snimanje ovogodišnjeg kalendara bilo je jako zanimljivo. Josip i ja krasit ćemo prosinac. Fotografije smo snimali prvi dan Adventa u Zagrebu obučeni kao Djeda Mrazovi. Djeca su nam prilazila, fotografirala se. Jedno zaista novo iskustvo koje ću dugo pamtiti!’, izjavio je Tomislav Stipo Samardžić koji se izvrsno snašao u ulozi Djeda Mraza.

Luka Bajić i Aljoša Kunac
Matias Biljaka
Luka Bukić i Jerko Jurlina
Franko Lazić
Konstantin Kharkov
Josip Vrlić i Tomislav Stipo Samardžić
Jerko Anzulović
Ivan Marcelić

Komentari

▲ Povratak na vrh