U novom broju Men’s Healtha: Najveći vodič za trening kod kuće!

Ostajemo doma, ali trening ne pati!

U novom smo broju Men’s Healtha čitateljima pripremili veliki vodič za trening kod kuće – na 42 stranice najbolji su domaći treneri samo za vas osmislili 66 vježbi koje ćete moći odraditi bez utega i sprava, u kući ili najdalje u dvorištu!

Na naslovnici travanjskog broja je Goran Sajko, jedan od najvećih hrvatskih autoriteta kad je trening u pitanju – u intervjuu pročitajte kako je Goran prošao put od veslača, diplomiranog kineziologa, edukatora, bodybuildera i CrossFit natjecatelja do pasioniranog alpinista i sportskog penjača.

Nismo zaboravili ni one koji vole kuhati, a Pivskom kuharicom ćemo sigurno potaknuti mnoge čitatelje da se i sami uhvate kuhače – otkrijte kako pivo, jedna od omiljenijih muških “namirnica”, može postati temelj ukusnih i po mišiće korisnih jela.

Nutricionist Luka Marasović pripremio vam je i prehrambeni vodič za dizanje imuniteta, a tu su i namirnice koje su se pokazale kao veliki saveznici u borbi protiv koronavirusa.

Zemljotres, izolacija, koronavirus… sve to utječe na našu psihu, stoga pročitajte kako se boriti protiv tjeskobe. Tu su i savjeti kako se boriti protiv proljetnih alergija te kako se nositi s naletima bijesa.

Ne brinite, nismo zaboravili ni slatke muke – više vremena kod kuće znači i više vremena u krevetu s partnericom – naučite trikove koji će vas učiniti boljim u igricama ispod plahti. (Vjerujte, ona će vam biti zahvalna!)

NOVI BROJ NAJBOLJE GRAĐENOG ČASOPISA ZA MUŠKARCE OD 27. TRAVNJA NA SVIM KIOSCIMA!

Komentari

▲ Povratak na vrh