Trčite Karlovački cener? Još stignete!

Lipanj je prepun zanimljivih utrka i sportskih događanja koja nude najraznovrsnije oblike rekreacije. Osim trčanja, tu će biti veslanja, pedaliranja, plivanja, dobre klope...

Nakon Papuk Extreme Challengea održanog od 1. do 3. lipnja i Plitvičkog maratona 2. lipnja na redu je Karlovački cener.

Karlovački cener, 8. lipnja

Utrke na 10 kilometara, popularni “ceneri”, postali su pravi magnet za rekreativce, ali i iskusne trkače. Rashladite se ovog  lipnja na šestom izdanju Karlovačkog cenera, trčeći u večernjim satima karlovačkim ulicama. Elitna utrka starta u 19, a glavna utrka u 20 sati. Prvih 400 prijava s uplaćenom startninom organizatori su počastili ulaznicom za Aquatiku – Slatkovodni akvarij Karlovac.

Umag Night Run,  9.lipnja

U vašoj je jednadžbi more=odmor i tu nema nepoznanica? Slažemo se, ali samo uz jednu malu ispravku: AKTIVNI odmor! Zabilježite datum 9. lipnja i sudjelujte na spektakularnoj premijeri noćne utrke uz more Umag Night Run. Trčite pod zvijezdama na stazi dugoj 5 ili 10 km i doživite fantastičnu atmosferu i zabavu do kasnih večernjih sati. Utrka starta u 21:30 u Stella Maris Resortu, a završava na istom mjestu uz okrepu, pasta party i zabavni program.

U sklopu večernjeg programa tu je i mini utrka Kids Run na 200 i 500 metara.

SUPer Surfers Challenge Poreč, 16. i 17. lipnja

Odmorite se od trčanja i primite se vesla – dođite u Poreč, na peto izdanje hrvatske SUP Elite utrke, SUPer Surfers Challenge Poreč – Lanterna 2018. Riječ je o jedinstvenom natjecanju na ovim prostorima, međunarodnoj stand up paddle utrci Elite ranga. Najiskusniji veslači na dasci vozit će 14 kilometara dugu regatu od Valamar Isabella Island Resorta u Poreču do Valamar Club Tamarisa u Lanterni, dok će ostali rekreativci i entuzijasti (poput nas) moći, kao i prošlih godina, sudjelovati na Fun SUP regati, brzinskom veslanju na SUP osmercima ili zabavnom turniru najnovijeg hita – SUP Polu.

MedvedRUN, 17.lipnja

Pivovara Medvedgrad i AK Sljeme već treću godinu zaredom organiziraju utrku s okusom piva, MedvedRUN, koja će se trčati zagrebačkim ulicama 17. lipnja. Trka je to po najljepšim dijelovima Zagreba, s najluđim posttulumom; trasa kojom ćete trčati ista je kao i lani – slušali smo vaše komentare i rekli ste da vam se svidjelo trčati Gornjim gradom i uletavati u cilj nakon spuštanja Malim stubama. Osim, naravno, ako gradski oči ne otvore neko novo gradilište u centru i onemoguće kretanje zamišljenom trasom, u tom će slučaju organizatori, sigurni smo, iskemijati nešto novo i originalno.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh