Too Loud Fest 2019. – događaj koji mijenja način na koji doživljavate glazbu i video

Otkrijte drugu stranu glazbe, upoznajte dobar zvuk na sasvim drugačiji način i doznajte zašto će posjetitelji ranijih festivala doći i ove godine 

Treću godinu za redom u Zagrebu se 19. i 20. listopada održava najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – Too Loud Fest 2019. Najveća novost festivala je još jedna lokacija, novoizgrađeni Hilton Garden Inn hotel, smješten u neposrednoj blizini DoubleTree by Hilton hotela, koji je već tradicionalna lokacija održavanja festivala. 

Na novom i još boljem izdanju festivala, predstavit će se najnovija tehnološka dostignuća u audio/video industriji, uključujući i svjetske premijere, a posjetitelji će moći uživati u najboljem zvuku i slici, slušati omiljenu glazbu na jedinstven način, prisustvovati na probranim koncertima vrhunskih izvođača te sudjelovati na radionicama i prezentacijama na kojima će doznati najnovije informacije iz sasvim drugačijeg svijeta glazbe. 

ZAŠTO DOĆI NA TOO LOUD FEST 2019.
Ako ste ljubitelj glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija ili ste u potrazi za odgovorom na pitanje gdje kupiti ili složiti moderan audio/video sustav, kako ispuniti svaki kutak doma vrhunskim zvukom ili slikom te što odabrati za zvuk u pokretu, ne smijete propustiti ovogodišnji Too Loud Fest, koji je i ove godine uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.

Ako ste već bili na Too Loud Festu, imate razloga ga posjetiti i ove godine jer pripremamo novitete koje trebate vidjeti, čuti i osjetiti. 

ŠTO OČEKIVATI NA TOO LOUD FESTU 2019
Posjetitelje kao i svake godine očekuje obilje dobre glazbe, mnogobrojne ekskluzivne premijere, radionice i čak više od 35 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači.
LG, Yamaha, Technics, Sonus faber, Philips, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetskih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti, čuti, isprobati, a kao i svake godine brojni distributeri nosača zvuka pripremili su za posjetitelje festivala vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama. 

OSVOJITE UŠNE SLUŠALICE POSEBNO DIZAJNIRANE I OBLIKOVANE PREMA UŠIMA DOBITNIKA NAGRADE
Za posjetitelje smo pripremili i ekskluzivni nagradni natječaj u kojem će moći osvojiti brojne vrijedne nagrade, uključujući i spomenute slušalice, vrijedne 3.000 kuna

KOME JE FESTIVAL NAMIJENJEN
Prema riječima entuzijasta vrhunskog zvuka i organizatora Too Loud Festa, Nebojše Uglješića, festival je namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan – upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu. Na festival će doći i ovogodišnje zaštitno lice festivala, Alen Kolbas, koji se svojim životnim stilom nametnuo kao jedini ispravni izbor lica koje će vas gledati sa svih jumbo plakata u Zagrebu.

“Slušanje glazbe i gledanje video sadržaja esencijalna je potreba svakog čovjeka. TOO LOUD FEST pomaže da se taj doživljaj podigne na jedan viši, kvalitetniji nivo.”, rekao je Uglješić. 

Komentari

▲ Povratak na vrh