Tko su dobitnici ovogodišnjeg Romerquelle Story Hall of Famea?

Svake godine lifestyle magazin Story organizira prestižnu dodjelu nagrada Story Hall of Fame. Tako je i ove godine u Muzeju suvremene umjetnosti održana šesta po redu dodjela Romerquelle Story Hall of Fame nagrada

Dobro je poznato kako ovu dodjelu prati i dugački crveni tepih na kojem su i ove godine zasjala najpoznatija imena s domaće javne scene. Pure elegance bila je ovogodišnja tema koju su i u svojim modnim kombinacijama na najbolji način prezentirali svi uzvanici.

Svečanu dodjelu nagrada ove godine vodile su Tatjana Jurić i Doris Pinčić Rogoznica. Crvene kipiće, rad akademskog kipara Ivana Fijolića, sa sobom su ponijeli Ivan Alduk u kategoriji celebrity modnog dizajnera. Jelena Rozga kipić je ponijela za najbolji editorial, a najbolji celebrity par su Marko Kutlić i Antonela Đinđić. Za najbolju naslovnicu odabrana je ona s Natalie Dizdar.

Tko su svi ostali slavljenici i kako im je bilo na najboljem partyju godine možete pročitati ovdje!

Glavni sponzor ovogodišnje dodjele je Romerquelle koji se pobrinuo da se svi uzvanici osvježe i ožive svoja osjetila, što je bio i jedan od službenih hashtagova za društvene mreže te večeri. Sponzorskim automobilima Peugeot svi su uzvanici luksuzno prevezeni iz garaže Avenue Mall-a do mjesta događanja i dovezeni na dugački crveni tepih.

Službeni nakit večeri, koji je nosila i sama glavna urednica magazina Story, Zrinka Ferina, bio je zlatarnica Prahir. Posebno zanimljive cvjetne instalacije i dekor za ovu prigodu radila je Mirela Lela Mikšić vlasnica Lela Design studia. Samsungov korner privukao je mnoge uzvanike da se fotografiraju u maštovitoj scenografiji, a svoje fotografije su izrađivali na hp sponzorskom korneru. Grand Casino Admiral pobrinuo se za dobru zabavu. Ostali partneri projekta bili su Schweppes, Erste Bank, Miller Genuine Draft, Melem, Biobaza. Službeni catering je bio Catering Kvatrić.

Više detalja o samom eventu pratite u magazinu Story koji 29. svibnja izlazi sa specijalnim prilogom Story Hall of Fame.

Sve detalje možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtagove  #storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory #römerquelle #ozivljavaosjetila

Komentari

▲ Povratak na vrh