Proslavite s nama 15. rođendan – uz veselo svibanjsko izdanje!

Pred vama je novi broj najčitanijeg lifestyle časopisa za muškarce na domaćem tržištu, a poput pravog slavljenika (u 'ludim' tinejdžerskim godinama) donosimo vam vatromet živih i zaigranih tema!

‘Volim raditi Men’s Health jer sam se uvjerio da je njegov sadržaj dotaknuo mnoge živote. I mnoge promijenio nabolje.

Sjećam se kad sam prvi put prelistao Men’s Health, bilo je to potkraj devedesetih godina prošlog stoljeća u Algoritmovoj knjižari u Bogovićevoj. Bila je to ljubav na prvi pogled. Sjećam se i kad smo prije 15 godina, baš u ovo vrijeme, Goran Miletić – prvi urednik hrvatskog izdanja – i ja bacali završni glanc na prvi broj MH napravljen u Hrvatskoj. Držali smo fige da sve prođe dobro jer je to i njemu i meni bio prvi časopis koji smo radili “iz početka”, od prve do zadnje stranice. I prošlo je dobro. Čitatelji su pokazali da ih zanima takav proizvod, zapravo totalno različit od svega što se domaća muška čitalačka publika do tada naviknula čitati.

I danas, evo, slavimo 15 godina izlaženja. Ljubav između Men’s Healtha i mene dobrano je zašla u tinejdžerske godine. I za tu sam ljubav stvarno znao raditi grozne stvari. Živjeti pod konstantnim stresom. Preskakati obroke. Umjesto s obitelji, vikende provoditi u redakciji. Za partnericu biti odsutan duhom i kad sam bio prisutan tijelom. Nepotrebno trošiti živce. Kažem vam, grozne stvari…’ piše Krešimir Šego, glavni urednik Men’s Healtha u uvodniku naslovljenom ‘Što sve činimo za ljubav’.

 

A vama za ljubav u ovom smo slavljeničkom broju odabrali puno ‘slasnih zalogaja’ i ‘poklona’: od treninga najboljih hrvatskih trenera koji će vam pomoći da se ‘srežete’ do ljeta – među kojima su i treninzi mrtvog dizanja – majka svih vježbi koja će vas deovesti u formu života, trening za ramena (kamena) ali i vježbe sa šipkom – jednom od najcjenjenijih rekvizita u svakoj teretani.

Zaigrajte se i s našom cover zvijezdom – Nikolajom Coster-Waldauom koji nam je sasvim iskreno otkrio sve o seksu, snazi i o tome kako Igra prijestolja završava.

 

 

 

 

Kad smo kod poslastica onda će vas oduševiti 14 energetskih bombi na tanjuru – kojima od hladnjaka do tanjura treba samo 10 minuta. Pričamo sasvim otvoreno i o superhrani; zamisao da je egzotična hrana rješenje za sve probleme naime postojala je puno prije ketona maline, goji bobica i gomolja mace. Ali potrošači i dalje padaju na ove navodno čarobne namirnice.

Na koncu, znamo i kako ćete biti apsolutno spremni izboriti se za svoju (davno zasluženu) povišicu na poslu, a za lista ‘rođendanskih’ želja bude potpuno donosimo vam ‘samo’ 5 načina kako ćete spasiti i začiniti svoju vezu. Ali vjerujte nam na riječ – i tih 5 je više nego dovoljno da se osjećate ‘slavljenički’ – ne samo ovaj mjesec!!! ;-)

 

Komentari

▲ Povratak na vrh