Otkrijte tajne organizacije vjenčanja i osvojite vrijedne nagrade na Sajmu vjenčanja u Osijeku!

Kako organizirati vjenčanje da to zaista bude dan iz snova, a ne noćna mora? Treba li vam na tom putu stručnjak za organizaciju vjenčanja? Što on zapravo radi i koje su to tajne organizacije vjenčanja za pamćenje?

Otkrijte na Sajmu vjenčanja u Osijeku powered by Portanova 18. i 19. siječnja, sudjelujte u radionici ‘Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović’ i osvojite vrijedne nagrade! Sretno!

Sajam vjenčanja Osijek nezaobilazna je adresa za sve one koji će uskoro izreći sudbonosno ‘da’! Uz raznovrstan i bogat program, ovogodišnji Sajam vjenčanja u Osijeku pripremio je bogate nagrade za buduće mladence u sklopu radionice ‘Sve tajne organizacije vjenčanja’ koja će se održati u subotu, 18. siječnja u 15.30 sati pod voditeljskom palicom Tihane Tomljanović, organizatorice vjenčanja iz poznate osječke agencije za organizaciju vjenčanja ‘Studio Happiness’.

Osim što ćete se dobro zabaviti, imat ćete priliku otkriti detalje koji će ‘začiniti’ vaš dan iz snova! Atmosferu će dodatno zagrijati bogati fond nagrada, a najsretnija tri para imat će priliku osvojiti:

1. Najam vjenčane haljine u vrijednosti od 5000 kuna, Nikolina Wedding Store

Vjenčana haljina, Nikolina Wedding Store

2. Vjenčana torta, Slatka bajka

33. Make up (Decus salon za njegu i ljepotu) & frizura (Frizerski salon Mirror)

Zainteresirani parovi trebaju doći na Sajam vjenčanja u Portanovu, na radionicu Sve tajne organizacije vjenčanja by Tihana Tomljanović, u subotu 18. siječnja u 15.30 sati i prijaviti se na licu mjesta za sudjelovanje u natječaju koji se odvija tijekom radionice. Najuspješnija tri para nagrađujemo bogatim nagradama!

Voditeljica radionice Tihana Tomljanović dugogodišnja je suradnica osječkog Sajma vjenčanja i vlasnica agencije za organizaciju vjenčanja – Studio Happiness. Pod motom “Organizator vjenčanja nekada je bio nice to have, danas je must have” Studio Happiness već deset godina stoji iza brojnih lijepih vjenčanih priča. “Put do najvažnijeg dana – dana vjenčanja je uzbudljiv, kreativan i turbulentan, ukoliko su mladenci na tom putu sami. Uz organizatora vjenčanja taj put je i dalje takav, ali uz bonus velike doze razigranosti, opuštenosti te nulte stope stresa za mladence” poručuje Tihana, koja kroz svoje bogato iskustvo i individualan pristup pruža mladencima dan iz snova, baš onakav kakav su i poželjeli. A neke od recepata za savršeno vjenčanje Tihana će otkriti na radionici, te iskustvom i savjetima pomoći budućim mladencima na njihovom putu do oltara…

Tihana Tomljanović, organizatorica vjenčanja

Dragi mladenci, vidimo se u Portanovi! Više o Sajmu vjenčanja Osijek i programu doznajte ovdje!

Komentari

▲ Povratak na vrh