Novi pristup kavi s mlijekom

S obzirom na to da tri četvrtine ljubitelja kave u svijetu u njoj uživa ispijajući je s mlijekom - Nespresso, lider u doziranoj kavi, predstavio je svoje najnovije mješavine, posebno osmišljene kako bi se pile s mlijekom

U potpuno novom pristupu miješanja kave, Nespresso je proveo šest godina proučavajući interakciju između kave i mlijeka, kako bi razvio liniju kava koje se piju s mlijekom, BARISTA CREATIONS. Razvojni tim kompanije Nespresso eksperimentirao je sa 18 porijekla kave iz cijelog svijeta, fokusirajući se na tehnike prženja i mljevenja, kako bi usavršio kavu s mlijekom koju možete napraviti kod kuće, koristeći Nespresso aparate s dodatkom za mlijeko.

Od 18 različitih porijekla kave, testirano je oko 20.000 cappuccina i proizvedeno je više od 120 prototipova kave. Kroz sofisticirana ispitivanja, stručnjaci su pomaknuli granice prženja i mljevenja kako bi pronašli ključne atribute za mješavinu kave koja se pije s mlijekom. Rezultat je nova stalna linija Nespresso kava, BARISTA CREATIONS, specijalno dizajnirana za kavu s mlijekom.

Oni koji u svojoj šalici kave s mlijekom traže gorčinu, kiselost, tijelo, odvažne ukuse i aromu sad sve to mogu pronaći u ovoj liniji. Kako bi zadovoljila svačiji ukus, svaka kreacija razvijena je zbog jedinstvenog kombiniranja s mlijekom. Od malog cortada do većih cappuccina, od svake od ovih kava mogu se kreirati različiti napitci.

Linija je temeljno testirana kako bi se osiguralo da se svaki put kreira savršeni napitak s mlijekom za svačiji ukus. Također se mogu kombinirati s mliječnim alternativama na biljnoj bazi, kao što su zobeno ili sojino mlijeko. Tako da svaki ljubitelj kave sada može izraziti svoju kreativnost i postati sam svoj barista čak i kod kuće.

Originalna linija kava

– Chiaro (što znači “svijetlo” na talijanskom) – inspirirana baristama iz Brooklyna, je za nježne i slatke kave i napitke s mlijekom. Vrlo svijetlo pržena, kada joj se doda mlijeko ima slatke note karamele i biskvita. Prepustite se slatkom cappuccinu.

– Scuro (“tamno”) – inspirirana baristama iz Melbournea, je za savršen balans mlijeka i prženih nota kave. Njen profil je intenzivan, pržen i dobro ujednačen kada joj se doda mlijeko. Obavezno kreirajte Intenso cappuccino.

– Corto (“kratak”) – inspirirana španjolskim baristama, ima snažan okus i sirupastu teksturu za napitke s malo mlijeka. Mješavina je veoma tamna, začinjena i intenzivno pržena kada se pije s mlijekom. Idealno za tradicionalni španjolski cortado.

Komentari

▲ Povratak na vrh