Novi Men’s Healtha pršti od treninga i seksa (možete i kombinirati)!

Men's Health, najbolje građeni časopis za muškarce, odjenuo je kratke hlače, obuo japanke i od 28. lipnja je s vama na plaži!

Ljeto je i znamo što vam je omiljeno štivo, stoga srpanjsko izdanje Men’s Healtha pršti od treninga i seksa (možete i kombinirati, preporučujemo od sveg srca)!

Dragutin Golub, Robert Buronji, Denis Rajčić i Filip Majić pripremili su vam treninge koji će vam doći kao spas u zadnji čas, Arijana Brković će vas upoznati s rotacijskim vježbama, a naša Queen Fit, Diana Krznarić, motivirat će vas da od treninga ne odustanete i za najvrućijih dana. 

Kad odradite treninge koje su za vas pripremili naši treneri, poželjet ćete se odmoriti – a ima li boljeg od aktivnog odmora između plahti? Ponovite gradivo i doznajte kako lošim vladanjem zavesti odlikašicu, a za naprednije tu su i seks-formule koje jamče sretan svršetak…

Od tolikog treninga i seksa ste ogladnjeli? Ne brinite, pripremili smo vam najbolje recepte za maksimalnu energiju, a nudimo i odgovor što je uistinu korisnije za vas, bjelančevine ili ugljikohidrati.

Ali to nije sve! Ne, uz novi broj Men’s Healtha nećete dobiti i set noževa, ali tu je još gomila korisnih stvari koje će vam pomoći osjećati se i izgledati bolje – a velika je opasnost i da naučite nešto novo;)! 

Pamet u glavu, Men’s Health u ruke!

 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh