Novi à la carte jelovnik Le Bistroa hotela Esplanade

Chefica Ana Grgić sa svojim timom mladih i kreativnih kuhara za tu je prigodu gostima pripremala niz primamljivih jela i privlačnih zalogaja i pokazala kako se istinski uživa u toplom proljetnom danu u ostakljenom ambijentu Le Bistroa i na njegovoj živopisnoj terasi u srcu Zagreba

U legendarnom Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, u proljetnom ozračju uz DJ glazbu, predstavljen je novi à la carte jelovnik s nizom zavodljivih jela.

Chefica Ana Grgić sa svojim timom mladih i kreativnih kuhara za tu je prigodu gostima pripremala niz primamljivih jela i privlačnih zalogaja i pokazala kako se istinski uživa u toplom proljetnom danu u ostakljenom ambijentu Le Bistroa i na njegovoj živopisnoj terasi u srcu Zagreba.

Ana Grgić i Ingrid Badurina Danielsson Gault&Millau Croatia

Predstavljanju proljetnog koncepta prisustvovali su brojni mediji, gosti Le Bistroa, kao i neke od poznatih osoba poput Ivane Marić, Karmele Vukov-Colić, Ashley Colburn, Vladimira i Marije Kraljević, Radovana Marčića, Rene Bakalovića i drugih, koji su među prvima imali priliku kušati slasne delicije i jela s grilla koja se nalaze na novom jelovniku.

Karmela Vukov Colić, Sanda Sokol PR Manager Esplanade, Ivica Max Krizmanić direktor Esplanade

Uz fine zalogaje gostima je poslužena selekcija vina vinarije Tomaz iz Motovuna, vinarije Korak s Plešivice te vinarije Franković iz Buja. Delicije Ane Grgić dodatno je oplemenila nagrađivana selekcija ekstra djevičanskih maslinovih ulja Oleum Viride obitelji Belić iz Istre, ujedno i službenog maslinovog ulja Le Bistroa već dugi niz godina.

Ana Grgić Chef, Danijel Kanski WWF Adria

Prilikom kreiranja jelovnika poseban naglasak stavljen je na održivost koju Ana promiče posljednjih nekoliko godina kao istaknuti ambasador WWF-ove globalne inicijative – Fish Forward.

Komentari

▲ Povratak na vrh