U legendarnom Le Bistrou zagrebačkog hotela Esplanade, u proljetnom ozračju uz DJ glazbu, predstavljen je novi à la carte jelovnik s nizom zavodljivih jela.
Chefica Ana Grgić sa svojim timom mladih i kreativnih kuhara za tu je prigodu gostima pripremala niz primamljivih jela i privlačnih zalogaja i pokazala kako se istinski uživa u toplom proljetnom danu u ostakljenom ambijentu Le Bistroa i na njegovoj živopisnoj terasi u srcu Zagreba.

Predstavljanju proljetnog koncepta prisustvovali su brojni mediji, gosti Le Bistroa, kao i neke od poznatih osoba poput Ivane Marić, Karmele Vukov-Colić, Ashley Colburn, Vladimira i Marije Kraljević, Radovana Marčića, Rene Bakalovića i drugih, koji su među prvima imali priliku kušati slasne delicije i jela s grilla koja se nalaze na novom jelovniku.

Uz fine zalogaje gostima je poslužena selekcija vina vinarije Tomaz iz Motovuna, vinarije Korak s Plešivice te vinarije Franković iz Buja. Delicije Ane Grgić dodatno je oplemenila nagrađivana selekcija ekstra djevičanskih maslinovih ulja Oleum Viride obitelji Belić iz Istre, ujedno i službenog maslinovog ulja Le Bistroa već dugi niz godina.

Prilikom kreiranja jelovnika poseban naglasak stavljen je na održivost koju Ana promiče posljednjih nekoliko godina kao istaknuti ambasador WWF-ove globalne inicijative – Fish Forward.












Komentari