Naš kolumnist ugostio u teretani najtraženiju facu u Hrvata

Znate da se fit ljetna forma gradi upravo sada? To zna i deda Toni koji je sa osobnim trenerom Markom Lončarom proveo nekoliko sati u teretani pa pogledajte tko je i što od koga - učio

Na svoj prepoznatljiv i autentičan način gospodin Toni, koji je javnost oduševio svojom iskrenošću, a napravio razdor među umirovljenicima, pokazao nam je kako je „benchanje“ za njega lak posao pogotovo kada uz sebe imate pravo vodstvo.

Jedini kojem se odlučio dati u ruke bio je Men’s Healthov kolumnist, osobni trener Marko Lončar, koji kaže kako je deda Toni pravi odlikaš jer je sve vježbe savladao iz prve. Tako je benchao, kaže Marko, bolje od nekih puno mlađih vježbača.

 

 

View this post on Instagram

 

Deda Toni je krenuo na “Bench” Nema više zajebancije #bitifit #bitifitbymarkoloncar

A post shared by BITIFIT by Marko Lončar (@bitifit_by_marko_loncar) on Jan 29, 2019 at 8:13pm PST

 

U pauzama Toni je sve prisutne počastio savjetima iz bogate riznice znanja od kojih su oni najcool bili kako se održava jutarnja higijena. Pogledajte i sami:

 

Velika je tu stvar i sam duh, rekao je Marko Lončar koji je Tonija trenirao taj dan, te podjelio s nama kako je i on nešto naučio od gospodina Tonija, a to je – kojim vježbama spriječiti moždani udar. Možda se čini simbolična vježbica, no gledajući ovog vitalnog i nasmijanog 82-godišnjaka, preostaje nam samo da se motiviramo njegovim stilom.

Komentari

▲ Povratak na vrh