Najljepši mirisi za Božić

Mirisni poklon razmazuje primatelja posebnim luksuzom i prenosi suptilnu poruku: da je netko prilikom odabira razmišljao o mirisnim notama koje najbolje odgovaraju osobnosti budućeg nositelja ili da čak točno zna što primatelj preferira.

‘Miris je poput zagrljaja, slatke riječi ili vrlo osobnog komada nakita – pa je kao poklon simboličan i emocionalno uvijek kao zagrljaj i osobni pratitelj. Osim toga, miris obično nadahnjuje obje strane s malim trenucima sreće: na dan slavlja i tijekom kasnije uporabe. Pokloni posebno na Božić donose radost u srcima i osmijehe na licima – one još više produbljuju veze s prijateljima i obitelji. Taj se trenutak ponovo pojavljuje sa svakim špricanjem mirisa, budi vezu i ostaje u sjećanju’, izjavila je Alexandra Kalle,
Parfümeurin des Duftherstellers Mäurer & Wirtz.

Evo nekoliko savjeta za sve koji su još uvijek u potrazi za lijepim mirisom:

s.Oliver #yourmoment
Mirisni dvojac za nju i njega obuhvaća male, ali vrlo posebne trenutke sreće koje nam život sprema.

Betty Barclay – Bohemian Romance
Ženski miris boemskog stila koji nježnim cvjetnim notama njeguje romantičnu ženu.

4711 Echt Kölnisch Wasser – Floralcollection
Cvjetne nijanse ruže, jasmina i jorgovana sada proširuju klasični portfelj 4711 Echt Kölnisch Wasser trima novim sastavima koji neće oduševiti samo stalne potrošače.

 

Tabac Original – Craftsman
Dinamičan i živi miris za prave muškarce – svježa alternativa popularnom klasiku Tabac Original koji nepogrešivo predstavlja muškost već 60 godina.

Komentari

▲ Povratak na vrh