Najljepša navijačica naše vatrene reprezentacije strastvena je ljubiteljica sporta

Deniss Grgić preko noći je postala najljepša navijačica naše vatrene reprezentacije nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira na stijeni u jednoj uvali otoka Pašmana

Prelijepa Deniss strastvena je ljubiteljica sporta: “Pratim sport, osobito veća sportska natjecanja, no uspjesi naše reprezentacije su poseban doživljaj radi kojeg sam osobito sretna. Dečki su svi fantastični i hvala im na svim lijepim emocijama.”

Uspjesi naše repke su je inspirirali na objavu fotografije na kojoj pozira u zanosnom kupaćem kostimu i s krunom na glavi koja nosi motive hrvatskih grbova (najstariji poznati hrvatski grb, grb Dubrovačke Republike, Dalmatinski grb, Istarski grb, Slavonski grb).

‘Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska’, napisala je uz fotografiju objavljenu na Instagramu te dodala kako sreća prati hrabre.

‘Nakon što sam objavila svoju navijačku fotografiju na Facebooku i Instagramu već nakon nekoliko minuta krenuli su upiti portala, a sliku koju su dijelili pratio je članak gdje su mi dali naziv najljepše hrvatske navijačice. Nisam očekivala takav interes i to me ugodno iznenadilo’, rekla je za portal Story.hr.

Za kraj je otkrila što joj znači ova titula: ‘Titula najljepše hrvatske navijačice donijela mi je puno lijepih poruka, uljepšala mi je trenutak pobjeda u kojima svi uživamo i naravno rado bi ju podijelila sa svim divnim curama koje jednako strastveno navijaju kao i ja’, zaključila je novopečena kraljica navijačica.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh