Najbolja atmosfera, najukusnije pivo i nezaboravne uspomene

Harat's Pub te zove! 

Želite dobar provod s ekipom – Harat’s Pub je place to be! Bilo da je riječ o tjednom ili vikend izlasku, chillanju s ekipom, jutarnjoj ili poslijepodnevnoj kavi (znamo šifru za pivo), obavezno posjetite Harat’s Pub na Trgu Petrice Kerempuha i slobodno se zaljubite i priznajte barem ovu ljubav. ☺ 

Većina zagrebačkih pivoljubaca, ali i zavidan broj turista dosad su imali priliku posjetiti Harat’s oazu pa slobodno slijedite njihov primjer jer energična živa glazba, odlična atmosfera, rasplesane djevojke i vrhunsko pivo zaista nikog ne mogu ostaviti ravnodušnim. 

U širokoj ponudi Harat’s Puba možete uživati i kod kuće. Harat’s beer Boutique u Lastovskoj 2A na tržnici Savica te Gajevoj 26, u centru Zagreba, koji se otvorio se prije godinu dana,  osim 200-tinjak piva iz boce, nude i puno vrsta točenog piva, i to za van. Dobro ste čuli! Harat’sovo točeno pivo za van ostaje svježe i do tjedan dana zahvaljujući posebnom sustavu točenja pa nema straha za one koji vikende provode na kućnim tulumima.  

A za najluđu večer u godinu Hart’s Pub pripremio je pravu dance poslasticu. 

Više o programu koji vas očekuje pročitajte na njihovoj stranici na Facebooku ili Instagramu Harat’s Pub Zagreb i budite spremni na to da ćete biti oduševljeni! 

Komentari

▲ Povratak na vrh