Men’s Health stiže na vašu kućnu adresu putem aplikacije Glovo!

U doba pandemije COVID-19 čitajte Men’s Health u sigurnosti svoga doma – naručite ga putem mobilne aplikacije Glovo pri kupnji u trgovinama Lonia

Ostanak u svome domu jedno je od glavnih ‘oružja’ u borbi protiv koronavirusa, stoga budimo odgovorni i poštujmo mjere ograničenoga kretanja koje nalaže Nacionalni stožer civilne zaštite. U skladu s preporukama struke, Men’s Health stiže izravno na vaš kućni prag, i to od danas. Ponuda se odnosi na područje Zagreba. U doba pandemije COVID-19 čitajte Men’s Health u sigurnosti svoga doma – naručite ga putem mobilne aplikacije Glovo pri kupnji u trgovinama Lonia.

Sigurno i jednostavno iz trgovine Lonia i putem aplikacije Glovo, uz Men’s Health naručite i ostale magazine Adria Medije Zagreb – Story, Storybook, StoryGourmet, Cosmopolitan, Sensa, Elle i National Geographic Hrvatska. Ponuda vrijedi za zagrebačko područje.

U travanjskom izdanju Men’s Health donosi veliki specijal – trening kod kuće! Budimo odgovorni, budimo povezani, budimo pozitivni. Jer samo ćemo tako prebroditi i ovu krizu. Čitajte nas u sigurnosti svoga doma i pratite na društvenim mrežama – Men’s Health Facebook i Men’s Health Instagram.

Komentari

▲ Povratak na vrh