Izabran pobjednik kreativnog natječaja „S Men’s Healthom na maraton u New York“

Ovo je odabrani maratonac koji će otputovati s Men's Healthom i Run Croatia na NYC maraton 2018.

Nije bilo lako odabrati jednog od vas koji je najviše zaslužio dobiti besplatnu kartu za put na NYC maraton. Letvicu smo na samom startu podigli visoko, a zatim se iznenadili koliko među vama ima strastvenih maratonaca i koliko vas ima veliku želju istrčati baš ovaj newyorkški maraton. Utoliko nam je posao bio teži.

Žiri časopisa i portala Mens’ Health te Run Croatia je nakon pomnog razmatranja vaših prijava odabrao sljedećeg kandidata za pobjednika kreativnog natječaja  „S Men’s Healthom na maraton u New York“ :

Neven Kamenski

Pripreme samo što nisu počele

Za pobjednika je već osmišljen plan i program priprema koje će početi već početkom rujna i koje će potrajati do samog maratona 4. studenog 2018. Do tada će naš kandidat dijeliti svoje impresije i savjete vezane uz trening i pripreme s čitateljima u tiskanom izdanju Men’s Healtha te ovdje na portalu Men’s Healtha u rubrici TRČANJE gdje vas očekuju i mnoge druge teme vezane uz maraton i trčanje.

Stoga vas pozivamo da početkom rujna počnete zajedno s nama pratiti Nevenov napredak i izazove koji ga prate te tako i sami poboljšate svoju tehniku trčanja, podignete formu i pomaknete vlastite granice.

Uskoro donosimo više o našem kandidatu maratoncu!

Komentari

▲ Povratak na vrh