Invazija giganata na Zagrebačkom Velesajmu – tate i njihovi klinci bit će oduševljeni!

Premijerna izložba sa preko 100 najimpresivnijih maketa očekuje vas od 4. kolovoza do 30. rujna na Zagrebačkom Velesajmu. Organizator će izložiti najveće, najljepše i najspektakularnije konstrukcije od kocaka LEGO® iz cijele Europe

Invazija giganata glavna je tema izložbe. Izložba izaziva divljenje svojom veličinom, podijeljena je u 12 tematskih područja na više od 2500 m2 . Među mnogim modelima možete vidjeti:

GIGANT ZONA

  • Batmobile– izgrađen u mjerilu 1:1; Batman vozilo od 7 metara napravljeno je od 900.000 kockica.
  • Gotham City– apstraktni grad u kojem se odvijaju Batman avanture. Model pokriva 15 m2 i sastoji se od 270.000 kockica.
  • Titanic– stvoren od pola milijuna kockica u mjerilu 1:25, replika je duga 11 metara i gotovo 3 metara visoka. Maketa Titanic izgrađena je kroz detaljan prikaz, a posjetitelji osim što se mogu diviti obliku broda, također, mogu pogledati u unutrašnjost broda.
  • Helicarrier je izmišljeni leteći nosač zrakoplova obrambene agencije S.H.I.E.L.D koji se pojavljuje u američkim stripovima. Model je dugačak 5 metara.
  • Drow su tamni vilenjaci iz čarobne zemlje fantasy igara; na maketi ima preko 1000 mini figura, a najviši toranj visok je 3 metra.

ALEA SPORTSKIH ZVIJEZDA

Na izložbi u Zagrebu možete se diviti figuri Petra Sagana koja je u cijelini izgrađena od LEGO®kockica. Biciklist je prikazan u “Raznobojnoj majici”, u čast naslova Svjetskog prvaka u cestovnoj utrci. Figura je napravljena u mjerilu 1:1 od 70.000 kockica.

HUMAN BODY ZONA – neobična lekcija iz biologije

Fascinantni modeli koji prikazuju strukturu unutrašnjosti ljudskog tijela omogućuju najmlađima informacije o funkcioniranju tijela, a starijim osobama provjeru znanja o ljudskoj anatomiji i fiziologiji. Modeli od LEGO® kockica učenje olakšavaju i čine ga zabavnim. Možete vidjeti preciznu izgradnju osnovnih ljudskih organa, poput mozga i srca, kao i dišnih, probavnih i koštanih sustava.

VELIKA ZONA STAR WARS®

U Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu organizatori su pripremili posebnu Star Wars zonu. Star Wars fanovi će tamo pronaći više od 100 modela povezanih s najpoznatijom svjetskom sagom. Star Wars District je bogata zbirka autorskih eksponata koji prikazuju najpoznatije svemirske brodove, scene, likove, oružje, baze i bitke iz ove kultne serije.

Figure Superheroja napravljene u mjerilu 1:1

Nezaboravne dojmove pružaju figure superheroja napravljene u mjerilu 1:1. Možete se diviti rekonstrukcijama likova Batmana, Spidermana i Iron Mana.

ZONA BAJKI

Najmlađe čeka divna, veoma šarena i radosna zona bajki. Vidjet ćemo, između ostalog čarobnu zemlju ponija, otok iz filma Angry Birds, tajanstveni i čarobni svijet Alise u zemlji čudesa i još mnogo toga.

FANTASY ZONA

Svijet magije, neobičnosti i fikcije poznat po igrama i filmovima napravljen je od kockica. Otkrijte fantastična kraljevstva vilenjaka, stvorenja, svemirskih gusara i drugih u zoni fantasy! Pogledajte beskrajne bitke između dobra i zla!

ZONA ROBOTA

Serija modela koji se pokreću korištenjem odgovarajućeg softvera.

Fun park – zona za igranje

Izložba modela od LEGO® kockica pruža djeci i odraslima mogućnost neobične zabave. Na posebno odvojenom području od 400 m2 Fun parka nalazi se Duplo® zona, stolovi za igru s LEGO®kockama, prostor za stvaranje modela od ogromnih kockica i mnoge druge atrakcije. U Zagrebu možete “crtati” i “pisati” s kockama, a vozila koje će izgraditi djeca mogu skliznuti s rampe ili skočiti na posebne skakaonice.

Više o samoj izložbi i cijenama potražite na izlozbakocaka.com

Za djecu nižu od 95 cm ulaz je slobodan.

Komentari

▲ Povratak na vrh