Grow a Mo, Save a Bro! Otkrijte najbolji styling za bradu i brkove

Od zanimljive ideje do međunarodne kampanije: u studenom muškarci iz svih zemalja puštaju svoju bradu iz dobrog razloga. Nešto što je započelo 2003. godine u jednom baru u Australiji uz večernje After-Work-pivo, postalo je svjetski pokret s oko pet milijuna ljudi.

Zašto? Da bi skrenuli pozornost na zdravstvene probleme muškaraca, točnije rak prostate. Od svog osnutka prikupljeno je oko 730 milijuna dolara u 22 zemalje, što je omogućilo više od tisuću projekata. Ovaj je pokret doveo promjenu u raspravljanju o zdravlju muškaraca i u istraživanju. I, naravno, nekoliko vrlo dlakavih mjeseci.

TABAC Original, linija za njegu muške brade i brkova, osnovan je 1959. kao jedan od prvih proizvođača muške kozmetičke njege i parfema a stalno se prilagođava modernom čovjeku, te je istodobno inovativan i ide u korak s vremenom. I to ne samo s Tabac Barber Truckom, čijim turama profesionalni brijači briju prema svim pravilima umjetnosti i koriste 47 različitih proizvoda Tabac Original od-do. Temeljen na desetljećima stručnosti za brijanje, Tabac Original se nadograđuje s najnovijim proizvodima za brijanje – za vlastitu brijačnicu kod kuće. Naime: nošenje brade danas predstavlja poruku – baš kao i korištenje Tabac Originala.

Danas, TABAC Original je jedan od najuspješnijih muških brandova. Visoko kvalitetni proizvodi omogućuju glatko i temeljito brijanje. Sa njegom poslije brijanja, mjesec MOVEMBER svakom muškarcu će biti osvježavajući. Neka brada i brkove budu uvijek oblikovani i sređeni!

Komentari

▲ Povratak na vrh