Future i njegov alter ego “HNDRXX” u Reebok Aztrek ‘93 kampanji

Reebok Classic predstavlja dvostruku dozu kraljevskog repa u modnom izlogu kojega predstavlja proslavljeni reper Future i njegov alter ego, Hndrxx

Proslavljeni američki reper poznat po svojoj različitoj osobnosti, u najnovijoj Aztrek ‘93 kampanji ujedinjuje dvije moderne ikone različitog stila kako bi istaknuo Atzrek tenisicu koja je podjednako atraktivna svakom kreativcu.

Bez obzira je li on Future ili Hndrxx, baš poput Aztreka, njegov hrabar etos i snažna energija nikad ne posustaju. Future je uvijek u potrazi za drugačijim životnim putem, izražavajući svoj dvostruki identitet kroz glazbu i različite stilove – jer kako i sam kaže: “Hndrxxov stil više je razigran i neočekivan, dok je Future s druge, ekspresivan i izravan svojim stilskim izborima.

Bez kompromisa, kampanja slavi Futureov nemiran ali autentični stil provocirajući njegov status quo. Baš poput oživljenog Aztreka iz 90-ih, Futureov stil odražava njegov jedinstveni karakter i ono što znači živjeti sebe. Potpuno je jasno da bez obzira tko ste danas, Aztrek ‘93 je savršena tenisica koja izražava vaš osobni stil, koji se neprimjetno i s lakoćom može prilagoditi vašem drugačijem looku.

Za sezonu proljeće/ljeto 2019., Reebok Classic Aztrek ‘93 osvježen je novim koloritom koji i dalje ističe retro duh 90-ih, zadržavaši arhetipska obilježja poput visine, Hexalite tehnologije koja ublažava udarce i to zahvaljujući jedinstvenim šesterostranim jastučićima te drugim značajkama vjernih originalu. Muški model Reebok Classic Aztrek ‘93 dostupan je u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Shooster, NOSS (u Zagrebu i Splitu) po cijeni od 699,00 kuna.

Komentari

▲ Povratak na vrh