Fotka dana: tetovaža holivudske dive koja budi maštu

Glumica Halle Berry (52) na Instagramu je otkrila novi 'uradak' koji se proteže duž cijele njezine kičme. Ova nam je fotka danas najviše - odmorila oči

Iako je već zagazila u peto desetljeće života, prelijepa glumica Halle Berry oduvijek slovi kao jedna od najljepših i najzgodnijih žena današnjice.

Poznato je kako Halle pazi na to što i kako jede te je već godinama u strogom režimu vježbanja. Naime, ne radi se o klasičnim dijetama, Halle jednostavno pazi na uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te izbjegava nezdrave namirnice. ‘Naš unutrašnji ratnik dobar je onoliko koliko ga dobro hranimo, a ono što jedemo gradi naš temelj’, jedna je od njezinih rečenica zbog koje je obožavaju milijuni fanova.

Što se tiče vježbanje, nedavno je otkrila kako se ‘navukla’ na bugarske vreće, a svoju besprijekornu liniju duguje i činjenici da ne propušta nijedan trening!

 

No, vratimo se današnjoj fotografiji koja je ujedno i jedna od najgledanijih na društvenim mrežama. Umjetničko djelo koje se proteže skroz do donjeg dijela njezine kičme mnogima je zagolicalo maštu. ‘Tko kaže da nisam sirena’, potpisala je Halle pod fotografiju.

Tko smo mi da joj proturječimo? ;-)

 

 

View this post on Instagram

 

Who says I’m not a mermaid 🧜‍♀️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Mar 4, 2019 at 10:27am PST

Komentari

▲ Povratak na vrh