‘Cool Heat’ – hit je kolekcija naočala koju ćete obožavati ove zime!

Najpoželjniji francuski brand naočala, ususret hladnijim danima predstavio je nove boje i modele koji nisu samo modni detalj, već štite  oči ne samo od sunca nego i od plavog svijetla!

Ako u vašem modnom carstvu postoji jedan neizbježan detalj, bez kojega ni ljeti ni zimi ne izlazimo iz kuće, a koji nas ujedno štiti – to su onda vaše naočale. Najpoželjniji francuski brand naočala, IZIPIZI, ususret hladnijim danima predstavio je nove boje i modele koji nisu samo modni detalj, već štite  oči ne samo od sunca nego i od plavog svijetla!

Nova je kolekcija u cijelosti inspirirana odvažnim i intenzivnim bojama. Dizajneri su se igrali teksturama i bojama, kako bi u fokusu imala kontraste koji nam donose igru raznobojnim suprotnostima, baš poput i samog naziva kolekcije, Cool Heat. Paleta kombinira tople i hladne tonove, a neutralnije nijanse ublažavaju kontrast te unose toplinu u vašu zimu. Cool heat kolekcija dostupna je u modelima sunčanih naočala, naočala za čitanje i zaštitu ekrana. Dostupne su u četiri boje: Neutral Beige, Warm Orange, Archi Blue i Cold Blue.

 

 

View this post on Instagram

 

U skladu s hladnijim vremenom biramo hladne tonove okvira, Cold blue ili Archie blue? 🗞👓 #izipizi #see_izi_be_izi #aw19 #newcollection #newin #coolheat #readingglasses #naocale #dioptrijskenaocale

A post shared by See IZI be IZI (@see_izi_be_izi) on Sep 24, 2019 at 3:17am PDT

Kvaliteta i vrhunski dizajn brenda IZIPIZI ovog puta osim novih boja, donosi i novi model za čitanje,  #J. Taj retro, a ujedno i moderan okrugli model dolazi u klasičnih osam i četiri Cool Heat boje. Zakoračite u zimu s novim modelima, recite sivilu ne i zaokružite svoj outfit na najbolji mogući način – novom COOL HEAT kolekcijom!

 

Komentari

▲ Povratak na vrh