Chupa Chups na moto GP utrkama zajedno s Jorgeom Lorenzom

Najomiljenija lizalica na svijetu sada donosi zabavu na dva kotača. Obnovljeno je dvadesetogodišnje partnerstvo sa španjolskim prvakom!

Legendarni logo, koji je izvorno dizajnirao Salvador Dali, vraća se na staze Svjetskog Moto prvenstva kraseći kacigu jednog od najvećih prvaka svih vremena, Jorgea Lorenza, nositelja pet naslova svjetskog prvaka, koji se nedavno pridružio Honda timu.

“Od samog početka predsezonskih utrka, nisam mogao dočekati da se pohvalim svojom novom Shark kacigom s Chupa Chups cvjetnim logom”, komentirao je Jorge Lorenzo. “Motociklizam nije samo žrtvovanje, strast i predanost, nego je i zabava, a Chupa Chups je zabavan brand! Moja strast za motociklizmom datira još iz djetinjstva, a Chupa Chups kao i motociklistička vožnja dio je moje dječje zabave, to je uspomena koja je bila dio mnogih avantura i dostignuća pa je tako i danas prisutna”.

Jorge će nositi svoju novu kacigu s Chupa Chups logom na Svjetskom prvenstvu 2019. i 2020. godine, a prva nadolazeća utrka je Qatar Grand Prix, koja će se održati 10. ožujka 2019. Jorgeova sklonost prema kultnom brendu lizalica traje više od dvadeset godina, još od 1999. godine, kada je njegova kaciga bila “potpisana” Chupa Chups logom, prateći ga tijekom prvih godina karijere u klasi od 125cc i 250cc, kada je osvojio prvenstvo 2006. i 2007. godine, pa sve do 2008. kada je vozio svoje prvo prvenstvo u klasi 500cc.

Chupa Chups će također pratiti Jorgea Lorenza svaki put kada se popne na podij. Na zabavan i sebi svojstven način proslavit će svoje uspjehe te pokazati mnogobrojnim obožavateljima kako uživa u brandu kojem je ambasador već dugi niz godina.

Komentari

▲ Povratak na vrh