CHRISTMAS STORY – Zvijezde za djecu 

Ove nedjelje pjesmom i plesom, smijehom i veseljem u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog otvorena je blagdanska sezona drugim Christmas Story koncertom

U organizaciji magazina Story, pod redateljskim vodstvom Petre Radin, najmlađe i njihove obitelji zabavljali su zborovi Zagrebački anđeli, Kikići i Genijalci te Zagrepčanke i dečki, solisti zbora Husar & Tomčić uz mnoge poznate zvijezde.

Cijelokupni program se odvijao pod krilaticom „Veliki za male“ pa su tako i voditeljski dvojac činili veliki i mali voditelj, Vid Jelinčić uz svog iskusnog kolegu Luku Bulića koji je otpjevao i nekoliko svojih Bulhitova. Njih dvojica bili su i modno usklađeni u sakoima koje im je sašila Đurđica Vorkapić, dizajnerica i vlasnica modno branda Hippy Garden, a sve to u suradnji sa malom Ledom Žugić koja je radila crteže. I sve glazbene suradnje bile su tako rađene, veliki i mali pa su uz zborove nastupali i velike zvijezde te poseban gost iznenađenja.

Jeleni Žnidarić Zsa Zsi, ovo je bio prvi nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. ‘Osjećaj je predobar. Kombinacija božićnog koncerta za mene koja s pripremama za Božić krenem mjesec dana prije i mog prvog nastupa u Lisinskom je zbilja nevjerojatna. Cijelu noć nisam mogla spavati od uzbuđenja i treme. Jako volim biti s djecom jer ti oni uvijek daju nekakvu posebnu energiju i uživam nastupati pred mališanima’, priznala je pjevačica te se osvrnula na cijelu poruku koncerta koja govori o važnosti ispravnog korištenja moderne tehnologije. ‘Mislim da je bitno djecu naučiti kada je vrijeme da se maknu od mobitela i da tehnologiju, koliko god nam koristila u svakodnevnom životu, treba znati pametno koristiti’, zaključila je Zsa Zsa kojoj se kao gost iznenađenja na pozornici pridružio Damir Kedžo.

Uz njih nastupili su još Baby dooks, Nered, Marija Husar Rimac, Lana Jurčević, Minea, dok su koncert otvorile Tija Mikić i Lora Simikić koje su tako i najavile lijepu božićnu predstavu najnovijeg Minimii ciklusa Zagrebačke filharmonije “Božić kod Zimogroznih”, u kojoj glume glavnu ulogu. U aktivaciji su se pridružili i članovi kazališta Žar Ptica sa svojom šarenom scenografijom i volonteri Hrabrog telefona za koji se i ove godine odvaja dio od prodanih ulaznica.

Koncert su došle poslušati i neke poznate mame i tate pa su tako među uzvanicima bili Jelena Veljača, Nevena Rendeli, Anja Alavanja Romac, Mirna Maras Batinić, Lana Klingor Mihić, Đurđica Vorkapić, Martina Tomčić i mnogi drugi.

Komentari

▲ Povratak na vrh