Božićna kolekcija za ispunjenje snova

The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda predstavio je novogodišnju kolekciju proizvoda i poklon setova

Blagdanska limitirana edicija proizvoda posebno je osmišljena kako bi naglasila magične trenutke i pomogla da se dobro osjećamo i izgledamo. Poklon setovi i adventski kalendari odišu zanosnim mirisnim notama kruške, šljive i vanilije. 

Blagdansko vrijeme preispitivanja, donošenja odluka i ispunjavanja želja koje upućujemo jedni drugima, potaknulo je The Body Shop da u velikom istraživanju istraži snove o kojima sanjaju žene i djevojčice diljem svijeta i da ih osnaži u njihovom ispunjenju.


Rezultat istraživanja pokazao je da neovisno o tome otkud dolaze, žene žele bolju i sigurniju budućnost, ravnopravnost i mir. DREAM BIG kampanja pokreće priču o velikim snovima i vrijednostima koje iza njih stoje kroz razgovor sa ženama koje nas inspiriraju. U zanimljivom panelu moderatorica Karla Andrić pedstavila je pjevačicu Željku Veverec, dizajnericu asesoara Miu Marić, vizualnu umjetnica Marinu Mesar OKO i product dizajnericu Anu Tevšić Nauković koje su slijedile svoje snove i dugoročno napravile razliku. Kroz osobna iskustva o rastu i uspjehu ali i izazovima na tom putu samoostvarenja biti uporan i ostati svoj glavne su poruke koje su prenijele kroz vlastite priče o velikim snovima i njihovoj realizaciji.

Vrijeme je darivanja. Pošaljite svojim darom poruku i inspirirajte svoje najdraže na pozitivnu promjenu kojoj sami teže. Sanjajte velike snove, neki će se ostvariti, a neki će se i promijeniti. Nije važno, sanjajte.

 

 

View this post on Instagram

 

Usrećite kožu ove blagdanske sezone našim Skincare poklon setovima. 🎁 #GiftIdeas #ImDreamingOf #TheBodyShopHrvatska

A post shared by The Body Shop Croatia Official (@thebodyshophrvatska) on Nov 7, 2019 at 2:01am PST

Komentari

▲ Povratak na vrh