Baldessarini Black: osvaja elegancijom, luksuzom i muževnošću

Posebni sastojci ujedinjuju se u novu i intenzivnu varijantu klasika mirisa Baldessarini, prvog i do danas najuspješnijeg mirisa te marke

Bilo da je riječ o oldtimerima, satovima, muškoj odjeći, vinu ili Haute Cuisine – svaki fini obrt živi kroz znalce koji se opsežno bave tom materijom. Koji kao insajderi na sceni izazivaju status quo. Njihovom zahtjevu odgovara samo najbolja kvaliteta i njihova potražnja određuje ponudu u segmentu luksuza.

Ekspertiza ovih znalaca inspirira i postavlja standarde – laici se orijentiraju prema njihovom životnom stilu. Baldessarini Fragrances svim ljubiteljima mirisa posvećuje kompoziciju koja osvaja stilskom elegancijom, jednostavnim luksuzom i snažnom muževnošću: Baldessarini Black. Posebni sastojci ujedinjuju se u novu i intenzivnu varijantu klasika mirisa Baldessarini, prvog i do danas najuspješnijeg mirisa te marke.

Intenzivna varijanta klasika mirisa
Miris Baldessarini 2002. godine postavio je temelj za sve daljnje mirise te krovne marke. Klasični, muževno-markantni Eau de Cologne, pun snage i rezak u uzmahu, elegantan u donjoj noti, s pačulijem, potpisnom notom Baldessarini Fragrances. Već u sljedećoj godini nakon svog puštanja u promet miris Baldessarini dobio je prve nagrade kao što je FIFI Award u kategorijama ‘Najbolji parfem noviteta Haute Couture’ i ‘Najbolja bočica jednog noviteta’. Baldessarini Black intenzivan je nastavak pionirskog mirisa – nije Eau de Cologne, nego opsežan Eau de Toilette. Vrijedan. Stilski. Luksuzan. Za suverenog znalca koji cijeni dobro i uz svoj klasični miris želi upotrebljavati neobično markantnu, izražajnu kompoziciju.

Kompozicija mirisa
Baldessarini Black raznolik je i drvenast miris koji od prvog trenutka posebno intenzivnim nijansama mirisa privlači pozornost na sebe. Trpko-bockajući ružičasti papar i aromatični bosiljak nailaze na hladni, muževni akord leda. U srednjoj noti razvija se jezgroviti pačuli koji zajedno s mističnom smirnom i očaravajućom geranijom dobiva dodatnu raskoš. Dubina mirisa na kraju dobiva klasičnu eleganciju – akordi antilop kože, zadimljeni labdanum i tonka-grah stvaraju toplu, stilsku donju notu na čijem temelju se suptilno ističu markantni sastojci gornje i srednje note.

Novitet Baldessarini Black inspiriran time bit će dostupan u prodaji od kraja rujna 2019.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh