100.000 kuna za djecu koja vode najtežu borbu za život

Tvrtka Muller u suradnji s Radix kozmetikom donacijom je obradovala Udrugu 'Krijesnica' koja brine o unaprjeđenju kvalitete života djece oboljelih od malignih bolesti i njihovih obitelji

Maligne bolesti pogađaju i one najmlađe, a pomoć oboljelim mališanima i njihovim najbližima potrebna je na svakom koraku. Upravo zato tvrtka Muller u suradnji s tvrtkom Radix kozmetika donirala je 100.000 kuna udruzi ‘Krijesnica’ koja brine o unaprjeđenju kvalitete života djece oboljelih od malignih bolesti i njihovih obitelji.

Donacija je prikupljena u sklopu akcije ‘Budi moje sunce’, a dio od prodaje parfema ‘Trussardi Uomo’ i ‘Trussardi Donna’ bio je namijenjen udruzi koju je uručio Arsim Aliu, voditelj prodaje Mullera za Hrvatsku i Austriju.
“Ponosan sam što smo mogli pomoći udruzi Krijesnica i malenim onkološkim pacijentima. Nadam se da će iznos od sto tisuća kuna barem malo pomoći u olakšavanju svih problema koji ih prate!”, izjavio je Arsim Aliu.

Uručivanje donacije podržala je i glazbenica Danijela Martinović. Ona je s Mullerom i savjetnicom za parfumerije Muller Hrvatska Ivanom Jurčević najavila veliku humanitarnu suradnju. Danijela je nova ambasadorica akcije ‘Budi moje sunce’ kojom će se od svibnja prikupljati sredstva za turneju Neopisivo u sklopu koje će se održavati besplatne glazbene edukacije za djecu na harfi. Dio prihoda bit će namijenjen Zakladi ‘Hrvatska za djecu’.

Članovi Udruge Krijesnica, Arsim Aliu i Danijela Martinović

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh