Pronašli smo ruskog igrača američkog nogometa kako izvodi tursko dizanje s utegom od 95 kg!

Jasno vam je, ovo nikako ne smijete pokušavati kod kuće. Ni u teretani. Ni u garaži.

Priznajemo, da ste nas pitali prošli tjedan tko je Alexander Khokhlov, ne bi imali puno za reći. Ali nakon male istrage smo saznali da je igrač američkog nogometa u moskovskom klubu Patriots. Osim toga smo saznali i da je vrlo vjerojatno potpuno lud.

Pregledavajući njegov Instagram profil jasno je da osim što u Patriotsima igra bitnu ulogu, provodi i poprilično vremena u teretani, gdje izvodi razne ludorije, koje pak objavljuje na Instagramu pod nazivom guiltykilla. Inače bi rekli da je ovo totalno promašeno ime za Instagram, ali mora se priznati da Alexanderu savršeno pristaje.
Većina njegovih videa su u kategoriji “nemojte ovo nikad probavati kod kuće”. Dakle, sve vam je jasno. Ovaj puta vam želimo obratiti pažnju na video u kojem Khokhlov izvodi tursko dizanje s utegom od 95 kilograma, jer nam se taj učinio kao najluđi.

Tursko dizanje je sjajna vježba za cijelo tijelo, koja pomaže pri čučnjevima i mrtvom dizanju. I svakome bi je preporučili. Ali pritom se nikako nemojte opteretiti s utegom od 95 kilograma. I nikako se nemojte probati ustati iz ležećeg položaja, držeći taj uteg u ruci, kao što je učinio Khokhlov.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh