Prigodnih 14 seks vježbi koje će vas učiniti puno boljim u krevetu

Zapalite svijeće po stanu, svladajte ove pokrete i postat ćete mašina u teretani i spavaćoj sobi.

Imate osjećaje da ćete večeras završiti u krevetu zajedno? Men’s Healthov urednik fitnessa BJ Gaddour sastavio je za vas popis vježbi koje će vam pomoći na putu do krevetu i kada krene akcija. Pritom vam neće biti potrebna pelena i anđeoska krila kao u priloženom videu, ali smo zadnji koji će vas zaustaviti ako se odlučite na malo ekshibicije u spavaćoj sobi.

Kako će vam ovi pokreti pomoći u seksu? Vidjet ćete i sami, većina njih govori sama za sebe (npr. potisak kukovima – tu je sve jasno, zar ne?), ali ove vježbe nose i osjetni fizički napredak.

Djed svih vježbi za seks, potisak kukovima, cilja mišiće stražnjice, koji su glavni kad treba “pumpati”. Pokreti kao što su sretna beba i istezanje na kauču će poboljšati vašu gipkost, pa se nećete ukočiti u položajima koji zahtijevaju malo savitljivosti.

Osim toga, Gaddour je uvrstio i nekoliko vježbi za snagu, zahvaljujući kojima ćete lakše nositi svoju partnericu po cijelom stanu. (Naravno, ako vas to uzbuđuje.)

Produženi pregib i medvjeđi zagrljaj pješčanom vrećom su vam bitni ako želite svoju partnericu držati dok stojite na nogama. Različite verzije sklekova pomažu ojačati gornji dio tijela, što pomaže da duže izdržite kada ste na njoj.

Čak i ako nemate nikakvih planova za Valentinovo, ove vježbe možete izvoditi samostalno ili ih uvrstiti u vaš trening. Budite sigurni, s njima će vaša snaga i izdržljivost rasti do razine seks majstora! Uživajte!

Komentari

▲ Povratak na vrh