9 fenomenalnih načina za tjelovježbu s vašim djetetom

Neka fitness postane stalni član vaše obitelji tako što ćete u sljedeći trening uključiti i vaše dijete.

Nije tajna kako djeca imitiraju svoje roditelje, odnosno njihovo ponašanje. Stoga, zašto im ne usaditi ljubav prema tjelovježbi što je ranije moguće?

“Dječja pretilost je ozbiljan problem današnjeg društva. Zato je krajnje vrijeme da našoj djeci krenemo pokazivati kako je zdravi način života ne samo moguć, već i apsolutno normalan”, kaže Sean Garner, trener u Anatomy 220 na Miami Beachu.

Uključite djecu u svoj trening ili tjelovježbu kod kuće. Mnoge obitelji se vrte u krugu sjedenja pred televizorom ili buljenja u razne pametne uređaje, od telefona, preko tableta, do računala i igraćih konzola. Ovo je odličan način za razbijanje te monotonije i unošenja malo zdravlja u svoj i život svoje obitelji.

Uključivanjem djece u tjelovježbu ona će od malih nogu imati pozitivne asocijacije prema fizičkoj aktivnosti, a vi ćete tjelovježbu sve manje doživljavati kao jednu od dnevnih obveza. Toliko je ljudi koncentrirano samo na serije i ponavljanja, a ustvari bi mogli izvući veće dobrobiti od tjelovježbe, priča Garner.

Pogledajte priloženi video u kojem je opisano 9 fenomenalnih načina za uključivanje vašeg djeteta u svakodnevnu rutinu vježbanja i treninga.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh