Brojimo sitno do najluđeg partyja sezone – Cosmo brucošijade s Vesnom Pisarović!

Po odličnom, već provjerenom receptu, plesat ćemo do jutra i pjevati dok ne ostanemo bez glasa...

Prvi jesenski dani nezamislivi su bez nezaboravnih provoda za sve studente i ine mlade, ali i one koji se tako osjećaju, a odavno je poznata činjenica kako upravo Cosmopolitan priređuje najluđe partyje. Ovoga puta, da atmosfera cijele noći bude na vrhuncu, na Cosmo brucošijadi pjevat će Vesna Pisarović. Vrijeme je da kreirate podsjetnik jer 19. listopada u 21 sat kreće party koji ne želite propustiti.

Časopis Cosmopolitan i Hugo’s Bar, zajedno s udrugom eSTUDENT te službenim vozilom Seat svim su posjetiteljima osim odličnog provoda pripremili i brojna druga iznenađenja. Motrit ćemo pozorno svaki vaš pokret u potrazi za najboljim partijanerima!

Niti ovaj Cosmo party, kao niti jedan prije dosad, neće proći bez super zgodnih frajera bez kojih je ludi provod nezamisliv. Uopće nije bitno jeste li single ili u paru, ovu subotu želite provesti s onim frendicama za koje znate da vam brutalan provod ne gine. ‘Dolje na koljena’, ‘Da znaš’, ‘Bježi od mene’, ‘Da sutra umrem’, ‘Poslije svega’ i ostali nezaboravni hitovi garantiraju isto tako nezaboravan provod. Izazivamo vas: dođite i pokažite nam da možete biti rasplesaniji i glasniji od nas! ;)

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna u Hugo’s Baru, a na dan koncerta 70 kn.

Komentari

▲ Povratak na vrh