S Men’s Healthom na maraton u New York! – Kreću pripreme!

Doživite s nama najveći svjetski maraton! Prvi puta u Hrvatskoj Men's Health priprema kandidata za NYC maraton! Navijajte za nas i trčite s nama...

Kad smo objavili da tražimo čitatelja kojem ćemo omogućiti nastup na ovogodišnjem izdanju New York City Marathona, zatrpali ste nas porukama. Kreativni natječaj je trajao relativno kratko, ali puno se čitatelja Men’s Healtha zainteresiralo za nastup na najprestižnijem i najmasovnijem svjetskom maratonu.

Žiri časopisa i portala Men’s Health te Run Croatia izabrali su pobjednika: to je Neven Kamenski, 36-godišnji trkač iz Zagreba.

Neven je osnivač trkačke grupe 442 Crew i dokapetan jedinog running crewa u Hrvatskoj, Zagreb Runnersa. Ove je godine Neven već otrčao Tokyo Marathon (vrijeme 2:57:29), The Speed Project (utrka od Los Angelesa do Las Vegasa dužine 550KM) i Boston Marathon (za koji se kvalificirao prošle godine u Kopenhagenu). NYC Marathon će mu biti peti World Marathon Major na kojem će sudjelovati.

Uz to što će Men’s Health Nevenu osigurati nastup na NYC Marathonu, te put i smještaj u New Yorku, za njega je već osmišljen i plan i program priprema, koje kreću početkom rujna i potrajat će do samog maratona, 4. studenoga.

Do tad će Neven dijeliti s čitateljima Men’s Healtha svoje impresije i savjete vezano uz trening i pripreme. Men’s Health će pratiti Nevena kroz tiskano izdanje magazina, ali još „jače“ kroz portal, u rubrici Trčanje. Na portalu Men’s Healtha čekaju vas i mnoge druge teme vezane uz maraton i trčanje, a bit će i savjeta i planova treninga najiskusnijih hrvatskih maratonaca.

Projekt podržavaju partneri Saucony i Heineken, te Run Croatia.

Doživite s nama najveći svjetski maraton, pratite napredak našeg kandidata i izazove koji ga čekaju na putu za NYC Marathon, čime ćete poboljšati i vlastitu trkačku tehniku i razinu forme, te pomaknuti vlastite granice.

Najbolje stvari tek počinju – pratite nas OVDJE i trčite s nama…

Maratonac Neven Kamenski

Komentari

▲ Povratak na vrh