Pakirajte pametno i sa stilom

Zapamtite, jedan vam je kovčeg dovoljan da u njega stane sve što ste pametno i skromno odabrali. Slažite sloj po sloj ovako...

Muškarci se uglavnom pakiraju tako da pobacaju u posljednji trenutak nekoliko odjevnih predmeta u kovčeg i to je to. Ne budite takvi – spakirajte stvari mudro i na cilj dođite manje zgužvani.

Kat po kat

Prvo spakirajte cipele – stavite ih u plastične vrećice i položite na dno kovčega. Na njih stavite stvari koje se manje gužvaju (traperice i odjeća za trening), a “kat više” veste i polo majice. Odjeću koja se najviše gužva, poput košulja, stavite na vrh koferske piramide.

Zarolajte stvar

Donje rublje i čarape zarolajte i njima popunite rupe između slojeva. Kabele i punjače stavite u posebnu vrećicu kako ne biste gubili vrijeme te ih jednostavno izvadili čim dođete na odredište.

Bez gužvanja

Kako biste izbjegli gužvanje osjetljivih odjevnih predmeta, slojeve odjeljujte plastičnim vrećicama. Kad birate materijale, za putovanje radije birajte pamučne odjevne predmete, a lanene ostavite kod kuće.

Prava mjera

Danas postoje i kovčezi koji su lagani i s ugrađenim kompresijskim sustavom koji vam omogućuje da spakirate više odjeće.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh