Odradite ovaj trening navečer i lakše ćete zaspati

Činjenica da ste umorni nije izlika da "preskočite" teretanu. Vježbe izdržljivosti i snage navečer i... odmor i san nakon treninga bit će kvalitetniji

Ovaj trening Andyja Vincenta, elitnog trenera centra Third Space, koristi dizanja cijelim tijelom kako bi vaš središnji živčani sustav potaknuo na rad što više mišićnih vlakana; nakon toga ćete zaspati čim legnete u krevet.

“Sve je u vještim pokretima s velikim težinama, i to u brzini”, kaže Vincent. Napravite 3 kruga po 10 ponavljanja.

1# Goblet čučanj – 30 – 50% TJELESNE TEŽINE

Primite bućicu ili girju ispod brade objema rukama. Spustite se u čučanj. Izdahnite dok se dižete, upirući iz sredine stopala.

2# Push press sa šipkom – 40 – 50% TJELESNE TEŽINE

Stanite uspravno i držite šipku na prsima. Lagano savijte koljena i spustite kukove da biste uhvatili zamah i podignite šipku iznad glave. Zadržite sekundu, pa se vratite u početni položaj. To je 1 ponavljanje.

3# Zamah girjom – 25 – 35% TJELESNE TEŽINE

Stanite, držeći girju između nogu, pa kukove izbacite prema podlakticama i zamahnite girjom do visine pupka. Stisnite gluteuse dok se uspravljate, pa prepustite inerciji da vas vrati u početni položaj. To je 1 ponavljanje.

4# Zgibovi – TEŽINA TIJELA

Uhvatite šipku pothvatom, pa stisnite lopatice. Podignite prsa prema šipki; laktovi će vam dodirivati rebra. Spustite se; to je 1 ponavljanje.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh