4 savjeta zbog kojih ćete baš vi biti ‘ulov dana’ na Tinderu

Saznali smo kako kreirati savršen profil na stranicama i aplikacijama za upoznavanje.

Previše je riba u moru, a vi ste tek jedna od njih. Pa kako je nagovoriti da baci udicu baš u vašem smjeru? Analizirali smo različite aplikacije i razgovarali sa stručnjacima za udvaranje kako bi optimizirali vaš profil na stranicama za pronalaženje partnera.

Donosimo vam 4 savjeta pomoću kojih bi svaki dan mogli biti ‘ulov dana’.

Samo svijetle boje na profilnoj slici

Čak 72 posto korisnika portala Tinder nosi neutralne boje odjeće na svojim profilnim fotografijama. “Istaknite se noseći svijetle nijanse”, savjetuje Tinderov sociolog Jess Carbino. Tako će vas prije primijetiti, a time pokazuje i kako se ne bojite riskirati.

Izbjegavajte modne dodatke

Skinite sunčane naočale prije fotografiranja za profilnu sliku. Muškarci nisu ženama zanimljivi ako im ne mogu vidjeti oči. Osim toga, sve modne dodatke poput šalova, kapa i drugih modnih dodataka ‘opterećuju’ vašu fotografiju, pa ih slobodno odbacite.

Nasmiješite se

“Korisnici koji su na fotografiji nasmiješeni u prosjeku imaju 14 posto više uspjeha”, kaže Carbino. No, ni profi portreti nisu toliko uspješni, jer ostavljaju dojam da niste prirodni i da ste pozirali.

“Poanta fotografije na portalima za pronalaženje partnera jest u tome da njome pokažete tko ste doista u prirodi”, Carbino.

Stoga budite oprezni sa selfijima iz teretane, također. Prema istraživanju portala Happn, 60 posto žena želi vidjeti vaše lice, a ne vaše mišiće. I naravno, izbjegavajte grupne fotke. Ništa nećete postići fotografijom s vašim zgodnim ili ružnim frendovima.

Čisti i obrijani na profilnoj slici

Muškarci koji se trude izgledati lijepo i uredno, redovito su za to nagrađeni. Prema istraživanju portala Match.com, dečki koji su se na prvom spoju pokazali u lijepom svijetlu, imaju 35 posto šanse otići i na drugi.

Uvijek budite svježe obrijani, jer 70 posto žena priznaje da voli glatko obrijanu bradu. Prema istoj studiji, zaboravite na brkove – čak 2/3 žena ih ne voli. Jednak postotak je i onih koje ne vole kada bojite kosu – ili, pak, nosite pundžu!

Komentari

▲ Povratak na vrh