Zašto muškarci vole tenisice?

Više nisu rezervirane samo za sportsku odjeću, nego ih možete uklopiti u gotovo sve modne kombinacije

Ako žene mogu imati cijelu kolekciju cipela, zašto muškarci ne bi mogli napraviti isto s tenisicama?

U jedno smo sigurni – tenisice su obuća broj jedan svakog muškarca! Nije tajna da veliki broj djevojaka prvo pogleda u vaše tenisice pa tek onda u vas. Stoga i ne čudi da vam je taj komad obuće veoma važan. Osim toga, tenisice su nedvojbeno najudobnija obuća.

No, do prije nekoliko godina bile su rezervirane samo za sportska i ležerna izdanja. Ali djevojke vas ipak vole vidjeti i u elegantnom ili poslovnom izdanju, zar ne? A vole i tenisice. Tko bi im udovoljio?! Dolaskom urbane mode, tenisice su se nametnule kao obuća koja se nosi i uz večernji styling, business look i zapravo uz svaki outfit koji odaberete. Danas je sve dopušteno. Idete li na posao, vjenčanje, party ili na date, nećete pogriješiti ako se odlučite za svoj omiljeni par tenisica. Iako vam se možda na prvu vaša kombinacija učini nespojiva s tenisicama, one su pravi izbor.

Ipak, iznad mode je način na koji nešto nosite. Ništa nećete nositi bolje od onoga što volite i u čemu se dobro osjećate, a to su zasigurno Adidas Originals EQT tenisice. U novom dizajnu vraćaju redefinirajući spoj lifestyle i sportske tenisice zahvaljujući posebnoj paleti boja s kombinacijom crne, sive i turbo crvene uz detalj bijele koja zaokružuje cijelu siluetu tenisice. Osim što ćete u njima impresionirati svaku djevojku, ove vam tenisice osiguravaju i maksimalnu udobnost zbog nove inovativne EVA tehnologije.

Ako ih već nemate, možete u pronaći u Shooster trgovinama u Zagrebu u Arena centru i CCO West, Adidas Originals trgovini u Bogovićevoj ulici u Zagrebu te u Splitu u CCO Split i Split Mallu po preporučenim maloprodajnim cijenama od 899kn – 1149 kn.Komentari

▲ Povratak na vrh