Zapamtite ove stilske pogreške koje ste već trebali nadrasti

Je li određeni detalj (kojim želite uštedjeti) cool – ili upropaštava vaš izgled?

Nadamo se da ste do sada usavršili vezivanje kravate ili kako odabrati savršeni kroj odijela. No, ovo su detalji koji mogu poboljšati ili pogoršati vaš outfit – i otkrivaju razliku između stylish frajera i modnih početnika. Pa krenimo redom…

Tvornički svezana leptir mašna

Da raščistimo: nema ništa pogrešno u nošenju leptir-mašne. No unaprijed svezana leptir mašna? To pokazuje da ste prelijeni. Jer vezivanje mašne doista nije teško – dapače, koristite isti čvor kao i kod vezivanja cipela. Ako ste se već skockali toliko da ste odabrali leptir-mašnu, onda morate biti i kvalificirani da je zavežete na pravi način.

Prsluk bez odijela

A photo posted by M&D tWins (@2yungkings) on Oct 29, 2014 at 6:28am PDT

Izbjegavate li obući sako preko prsluka otkrivate da su vam modni uzor dečki iz NSYNC grupe. Iako vam se čini kao ležeran look, zapravo otkrivate da ste modni amater.

Modna pravila za oblačenje prsluka kažu: ako se ne radi o trodijelnom odijelu, ne nosite ga. Inače ćete izgledati neuredno, a ne stylish. Ako baš volite, nosite prsluk na traperice i kvalitetnu majicu ispod njega, uz sportski kaput. Tako ćete dobiti na ležernosti, a izbjeći da izgledate kao da idete na razgovor za posao.

Maramica u zapučku

Ako znate kako je pravilno staviti, za to vam ne bi trebalo duže od 20 sekundi. No, istodobno limitirate stil majica koje možete nositi uz njih. Ako odaberete neutralnu boju, to znači da i ostatak modnih dodataka mora biti neupadljiv. Ako se, pak, odlučite za neki upadljivi detalj, to znači da vrlo vjerojatno neće ići uz većinu vaših košulja.
Savjet: odaberite nekoliko uzoraka i iskombinirajte outfit uz njih te ih nosite po želji.

Preupadljivi traper

A photo posted by Fashion Kids (@fashionkids) on Nov 7, 2016 at 10:28am PST

U modi je traper za potrganim detaljima i uzorcima, no kada sve to skupa izgleda kao da ste upravo stigli s radne akcije – nije preporučljivo. Ako baš volite, odaberite traper s minimalnim uzorcima ili rupama.
A najbolje kombinacije uz njih? Što jednostavnije i čišće linije. Ako nas pitate, najbolja kombinacija uz takve hlače jesu bijela majica i kožna jakna!

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh