5 modnih detalja koji svakog frajera izdvajaju iz mase!

Ovladajte ovim sitnicama i smjelo izađite.

Ovladajte ovim modnih ‘sitnicama’ i smjelo izađite među masu. Garantiramo da će svi primjetiti vaš dolazak!

Kosa

Ove godine neka vas ulicka profesionalac. “Neka frizer oblikuje vašu kosu tako da reducira obujam ili istakne volumen”, predlaže Colin McCarthy, stilist u Bumble and Bumble. Začešljajte je prema natrag. Stavite na nju srednje sjajnu pomadu. Vikendima stavite na kosu kremu za stiliziranje niske čvrstoće i prebacite na stranu.

Torba

Budite praktični. Aktovka je previše i formalna i premala. Dizajner obuće George Esquivel predlaže tote torbu od grube kože koja pristaje uza sve: sunčane naočale, kišobran, odjeću za teretanu i dr. Bonus: “Što je iznošenija, to više dobiva na osobnosti.”

Naočale

Razmislite o tome da nabavite barem dva para. Za formalne prilike klasični crni okviri dopunit će smoking. A za neformalne nabavite one s okvirom s uzorkom kornjačina oklopa. “Bezvremenske su i pristaju uza sve”, kaže Jenna McGill iz Vision Councila. Party? Pronađite zabavne jednobojne. Ali pobrinite se da vam pristaju: trebale bi stajati na nosu, ne obrazima.

Sat

Ovo je vaš nakit, stoga ga pažljivo birajte. Klasični sat nosi se uz odijela i profinjen look, a sportski sat nosite uza sve druge odjevne kombinacije, kaže MH-ov modni izvršni direktor Brian Boyé. Klasični sat trebao bi biti tanak i ne previše blještav. Sportski bi sat trebao imati remen od nehrđajućeg čelika, no nabavite i dodatni u tamnoj boji za neupadljivost.

Cipele

Da ste rekli Esquivelu da cijeli život smije nositi samo jedan par cipela, on bi odabrao klasične kožne wingtip cipele. “Zbog ukrasnih perforacija ističu se i izgledaju cool”, kaže dizajner. Pronađite par u neutralnoj nijansi sive ili plave i nosite ga uz bilo koje odijelo ili svoje omiljene traperice. Prekoračite svoj budžet za cipele 20 posto jer ih možete nositi cijeli život.

Komentari

▲ Povratak na vrh