Welcome adidas Nite Jogger!

Noć je dizajnerima brenda adidas poslužila kao savršena inspiracija za stvaranje novih modela. Tako je nastao novi adidas Nite Jogger – tenisica koja je reinterpretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.

Mnogo je razloga zbog kojih je noć najinspirativnije doba dana. Kada padne mrak, a svjetla grada se uključe, na scenu stupa jedna potpuno nova atmosfera kojoj mnogi ne mogu odoljeti. Ona je posebno privlačna umjetnicama, a odnedavno i ljubiteljima tenisica, jer je upravo noć dizajnerima brenda adidas poslužila kao savršena inspiracija za stvaranje novih modela. Tako je nastao novi adidas Nite Jogger – tenisica koja je reinterpretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.

U pitanju je silueta koja spaja funkcionalnu tehnologiju i napredni dizajn i koja se, obasjavajući noćne kreativce, vraća na ulice metropola. Zahvaljujući njoj, dizajneri brenda adidas podsjećaju da nikad nije kasno da ostvarite svoju viziju.

Nove Nite Jogger tenisice sadrže izuzetno lagan sloj izrađen od posebnog najlon materijala, koji karakterizira jedinstveno mekano tkanje. Hi-vis detalji, odnosno elementi s visokim odsjajem, daju poseban naglasak čitavom gornjištu modela, dok s druge strane poseban komfor za noćno istraživanje pružaju BOOST pjena, kao i izdržljivi gumeni vanjski dio đona. U kombinaciji, ovi elementi nude naprednu siluetu prilagođenu potrebama umjetnika koji stvaraju 24/7. Dodatni detalj je poruka brzina noći, ispisana Morseovom abecedom na vanjski dio đona.

adidas Nite Jogger tenisice mogu se pronaći u više različitih dezena u svim Buzz trgovinama i online.

Komentari

▲ Povratak na vrh