Slavni fotograf potpisuje naslovnicu novog Storybooka koju krasi model Helena Šopar

Samo za ovu modnu priču priznati fotograf doputovao je na Pag kako bi snimio veliki editorijal u kojem glavnu ulogu ima Helena Šopar.

Vodeći lifestyle magazin Storybook predstavlja svoje ljetno izdanje koje je od danas na svim kioscima, a čiju naslovnicu krasi Helena Šopar i potpisuje ju slavni fotograf Hanspeter Scneider, poznat po svojim kampanjama za Givenchy, Yves Saint Laurent, Sisley, Max Maru i mnoge druge te radom za magazine poput Voguea i Marie Claire.

Samo za ovu modnu priču priznati fotograf ispred čijeg su objektiva stajale Claudia Schiffer, Adriana Lima, Tom Ford i drugi, doputovao je na Pag kako bi snimio veliki editorijal u kojem glavnu ulogu ima Helena Šopar sa svojom sestrom Tamarom Rebić koje ekskluzivno na stranicama Storybooka predstavljaju svoju modnu liniji Sopar.

Osim ove prave poslastice ljetno izdanje obiluje zanimljivim intervjuima, tekstovima i pričama zbog kojih su Storybookovi kolumnisti i suradnici putovali duž europskih metropola. Tu je i niz fashion i beauty stranica koje obiluju savjetima i idejama kako zablistati i osjećati se dobro u ove tople mjesece koji slijede. Sve to i još puno više na čak 308 stranica kojima Storybook pozdravlja ljeto.

Komentari

▲ Povratak na vrh