Pitali smo više od 1000 žena što misle o vašem donjem rublju

Saznajte što vaše bokserice (ili slip gaće) govore o vama.

Ako još uvijek nosite isto donje rublje kao i prije godinu dana, moglo bi biti vrijeme da kupite još koji par. Kako bi saznali što suprotan spol smatra seksi (i još bitnije, ne seksi), pitali smo više od 1000 čitateljica Women’s Healtha što žele vidjeti kada skinete hlače.

Bit ćemo kratki.

Vodite brigu o svojem donjem rublju

Pogledajte donje rublje koje trenutno nosite. Je li izblijedjelo ili rastegnuto? Ako je odgovor potvrdan, vrijeme je da ga zamijenite.

“Odnos prema stvarima koje posjedujete pokazuje koliko se brinete za sve u životu“, kaže stilist Jacqui Stafford.

Radi se o malom detalju, ali on odaje puno toga.

Među ispitanicama, žene su prljavost i zanemarivanje ocijenile kao najveće pogreške koje muškarac može učiniti vezano za donje rublje. Provjerite koliko je iznošeno, ima li mrlje i je li pohabano te bacite svo donje rublje koje bi vas moglo osramotiti pred ženom.

Želite jednostavan način kako produljiti vijek trajanja donjeg rublja? Idući puta kada perete rublje, donje rublje operite ručno – to je nježnije od pranja u perilici – i objesite ga da se osuši na zraku umjesto da ga ubacite u sušilicu koja može oštetiti tkaninu.

Uložite u kvalitetno donje rublje

“Samo nekolicina muškaraca ulaže u pametnu strategiju kupovanja kvalitetnog donjeg rublja“, kaže Megan Collins, osnivačica portala za stilsko savjetovanje muškaraca Style Girlfriend.

“Muškarci shvaćaju važnost kupovanja kvalitetnih cipela, odijela i odjeće, ali često štede kada je riječ o stvarima poput čarapa i donjeg rublja.“

Donje rublje je skriveno ispod odjeće stoga može djelovati kontraproduktivno ulagati više novaca za kvalitetniji par gaća. No, time ćete dobiti na udobnosti i produžiti vijek donjeg rublja, te ćete se osjećati samopouzdanije kada dođe vrijeme da se skinete ispred nekoga.

Odaberite donje rublje od mješavine pamuka za udobnost i mikrofibre koja odbija vlagu za treninge.

Kakvo donje rublje se ženama najviše sviđa?

Šezdesetdva posto žena smatra du su uske bokserice najbolji izbor.

“Ne želimo nikakva iznenađenja“, kaže Collins. ”Uske bokserice neutralne boje, poput sive, tamno plave, crne i bijele, pravi su odabir.“

Obične bokserice se nalaze na drugom mjestu – još jedan klasik. Ako je ovo vaš izbor, klonite se kičastih uzoraka i zvučnih logotipa – donje rublje nije idealno mjesto za iskazivanje ljubavi prema Simpsonima.

Zadnje što žene žele vidjeti na muškarcu? Uske bijele gaćice. Vrijeme je da se zauvijek oprostite od njih.

Komentari

▲ Povratak na vrh