Spakirajte stvari mudro i na cilj dođite bez (z)gužve

Muškarci se uglavnom pakiraju tako da pobacaju u posljednji trenutak nekoliko odjevnih predmeta u kovčeg i to je to. Ne budite i vi jedan od njih!

Zapamtite, jedan vam je kovčeg dovoljan. Muškarci se uglavnom pakiraju tako da pobacaju u posljednji trenutak nekoliko odjevnih predmeta u kovčeg i to je to. Ne budite takvi – spakirajte se sa stilom (i bolje nego što bi to uradila vaša mama ili partnerica)!

Kat po kat
Prvo spakirajte cipele – stavite ih u plastične vrećice i položite na dno kovčega. Na njih stavite stvari koje se manje gužvaju (traperice i odjeća za trening), a ‘kat više’ veste i polo majice. Odjeću koja se najviše gužva, poput košulja, stavite na vrh koferske piramide.

Zarolajte stvar
Donje rublje i čarape zarolajte i njima popunite rupe između slojeva. Kabele i punjače stavite u posebnu vrećicu kako ne biste gubili vrijeme te ih jednostavno izvadili čim dođete na odredište.

Bez gužvanja
Kako biste izbjegli gužvanje osjetljivih odjevnih predmeta, slojeve odjeljujte plastičnim vrećicama. Kad birate materijale, za putovanje radije birajte pamučne odjevne predmete, a lanene ostavite kod kuće.

Komentari

▲ Povratak na vrh