Ryan Reynolds novo je zaštitno lice mirisa Armani Code

Tko ga ne bi poželio za svog ambasadora; zrači karizmom, vjeran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i posjeduje baš pravu dozu ironije

“Kao simbol modernog, potpuno ispunjenog muškarca, Ryan Reynolds savršeno utjelovljuje suvremenu senzualnost Armani Code muškarca: zrači karizmom, vjeran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i posjeduje baš pravu dozu ironije”, istaknuo je Giorgio Armani.

Prva kampanja s Reynoldsom u glavnoj ulozi posvećena je novom mirisu iz linije Armani Code, Armani Code Absolu. Film je režirala Reed Morano, dobitnica nagrade Emmy za seriju ‘Sluškinjina priča’, dok je za fotografije zaslužan Matthew Brookes. Armani Code lansiran je 2004. godine utjelovljujući muškarca koji s lakoćom svladava umjetnost zavođenja. Zato ne čudi da je trenutno među deset najprodavanijih muških mirisa na svijetu. Kampanja s kanadskim glumcem i producentom u glavnoj ulozi bit će objavljena u veljači 2019. diljem svijeta.

Ryan Reynolds, glumačka zvijezda i producent nominiran za nagradu ‘Golden Globe’ za film ‘Deadpool’, koji je srušio sve rekorde, jedan je od najtalentiranijih glumaca današnjice. Besprijekorno utjelovljuje likove u različitim žanrovima, bilo da je riječ o drami, akciji ili komediji. Reynoldsova je karijera u stalnom usponu, a opus filmova u kojima je nastupio u glavnoj ulozi zaista je impresivan: od akcijske komedije ‘Čuvaj me s leđa’, preko trilera ‘Trag života’, ‘Sigurna kuća’ i ‘Živ zakopan’, drama ‘Green Lantern’, ‘Žena u zlatu’ i ‘Groznica u Mississippiju’ te horora ‘Horor u Amityvilleu’, do komedija ‘U tuđoj koži’ i ‘Prisila na brak’.
Kada je riječ o nadolazećim projektima, producirao je i igra glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji detektivske društvene igre ‘Clue’, te u iščekivanom novom filmu Michaela Baya ‘6 Underground’ koji će na zimu 2019. biti prikazan na Netflixu. Ryan je ujedno i član Upravnog odbora Zaklade Michael J. Fox za istraživanje Parkinsonove bolesti.

 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh