Razlog zbog kojeg ovaj Kinez živi sa 7 seks lutaka je puno bizarniji nego što mislite

Pogledajte kakvu specijalnu vezu Li Chen njeguje sa svojim silikonskim figurama.

Ovih dana svijetom kruži priča o 58-godišnjem Kinezu koji se zove Li Chen i živi sa sedam seks lutaka u prirodnoj veličini. Jednu od njih možete vidjeti na naslovnoj fotografiji. Jasno nam je što ste pomislili: “Hej, ovo je malo čudno.” Pa, u pravu ste – a i niste.

Važno je na početku napomenuti kako Li Chen ne koristi svoje lutke za seks, piše Daily Mail. Umjesto toga, Chen ih šminka i češlja, oblači i kreira glazbene spotove za njih. (Rado bi pogledali te spotove.) Otkako se razveo od supruge 2004. godine, Chen je potrošio gotovo 100.000 juana, što je otprilike jednako toliko kuna, na obuću i odjeću za njegove lutke, koje tretira kao članove obitelji, a ne kao seksualne objekte. “Ove lutke su prekrasne”, kaže Li za Daily Mail. “One su kombinacija najboljih odlika preuzetih od različitih žena. Jednostavno cijenim njihovu ljepotu.” Dakle, ovo čak zvuči pomalo i simpatično.

Ali onda saznate neke nove informacije koje malo mijenjaju priču i više vam nije tako dobro. Naime, Li Chen ima 18-godišnjeg sina Yang Yanga, kojem je preporučio korištenje lutaka za zadovoljavanje njegovih bioloških potreba. Štoviše, na Yangov 18. rođendan Chen mu je poklonio jednu od lutaka kako bi je “mogao pametno iskoristiti kada za to dođe trenutak.” E sad, ovo je malo bolesno, jer je Li prije toga rekao da su lutke praktički članovi obitelji. Mislim da ne moramo objašnjavati sve moguće implikacije uplitanjem sina u cijelu priču.

Ali se onda ispostavlja da postoji i treća “kvaka”, pa sada više niste sigurni kako se osjećate i što mislite o svemu ovome. Jer, ipak je Li prije svega zabrinuti otac koji brine o svome sinu. Li je rekao za Daily Mail, “želim da moj sin radije koristi lutke nego da vani slučajno pobere neku bolest. Kada smo razgovarali o seksu, rekao sam koliko je važna zaštita kada je intiman odnos u pitanju.” Čini se kao je sin sve shvatio prilično doslovno.

No, ovo su samo činjenice. Radite s njima što vas je volja. Možda ćete u priloženom videu saznati neke dodatne informacije. Opet, budući da je video na kineskom, možda i nećete.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh