Pravi T-shirt za vas

Najsvestraniji komad garderobe u vašem ormaru svakako su majice. Možete ih kombinirati sa svim komadima odjeće i nositi u gotovo svim prigodama, ali najbolje ovako

Ova četiri modela + polo sve su što vam za kasno ljeto treba!

  1. Okrugli izrez – Umjesto “3+1 gratis” pakiranja, uložite novac u kvalitetnije marke. Manja je vjerojatnost da će se skupti ili deformirati u pranju. Želite li prikriti kilograme viška odlučite se za tamne majice kratkih rukava. Crna i tamno plava boja ne ističu nabore koji se stvaraju na“nezgodnim mjestima“ te u njima vizualno izgledate mršavije. Ako ste bucmasti, ne nosite uske majice.
  2. Raglan-kroj – Želite li skriti uska ili kosa ramena, odnosno raširiti vaša pleća? Nabavite si majicu s raglan rukavima. Kontrastne boje rukava u odnosu na tijelo stvorit će iluziju širokih ramena. Oprez! Raglan majice izgledaju dobro samo u sportskim kombinacijama.

  1. Lanena majica – Udobna i prozračna majica, nosite je solo ili ispod lagane veste.
  2. V-izrez – Svestrana i prilagodljiva majica, nosite je ispod jakne ili sakoa. Seksi je u dnevnom i opuštenom izdanju, ali i u večernjim kombinacijama.

POLO MAJICA I ZA SPORT I ZA IZLAZAK

U polo majici izgledat ćete jednako dobro i na večernjem izlasku s djevojkom i na cugi s dečkima. Uspijete li je upariti s laganim hlačama pravoga kroja, dobili ste dobitnu ljetnu kombinaciju koja bi vam – sudeći prema prognostičkim najavama – mogla trajati do dugo u jesen.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh