Post-hipster ide na posao

"Dobar je osjećaj kad vas šiša profesionalac. Moja kosa izgleda zdravije, a frizura je puno bolja. Češće šišanje će mi pomoći da moja frizura bude uvijek dobro oblikovana.", kaže Tony Oswald.

“Kad vas doživljavaju kao hipstera, to i nije tako loše, ali moj je stil minimalistički”, kaže Tony Oswald. Njegov je ukus postajao rafiniraniji, ali njegova je odjeća i dalje izgledala ofucano. “Želim izgledati profesionalnije, odraslije”, kaže Oswald. Ovako se oblači kad ide na posao.

Kladite se na smeđe

“Smeđe su traperice na pola puta između traperica i klasičnih hlača. Izgledam ozbiljnije, ali osjećam se udobno. To je bio dobar izbor koji me nije stajao udobnosti.”

Krojite sami svoju sudbinu

“Već sam prije isprobavao blejzere bez podstave, ali nikada mi nisu dobro stajali u ramenima. Kad bih probao broj veći, u njemu sam izgledao malen. Stoga je odluka da mi krojač napravi prepravke bila odlična – blejzer mi sada savršeno stoji.”

Jednobojno je dosadno

“Inače ne nosim ništa s uzorcima, ali ova košulja mi je OK. Osim toga, uzorak nije napadan, stoga ću ovakve odjevne predmete bez problema uklopiti u svoju garderobu.”

Ne bojte se bricina stolca

“Dobar je osjećaj kad vas šiša profesionalac. Moja kosa izgleda zdravije, a frizura je puno bolja. Češće šišanje će mi pomoći da moja frizura bude uvijek dobro oblikovana.”

Ljubite se bolje – odmah!

“Bilo je zanimljivo kad sam prvi put poljubio ženu nakon što sam obrijao bradu. Od sada ću trimati bradu kako bih istaknuo čeljust.”

Komentari

▲ Povratak na vrh