Polo majice su ovog proljeća pravi hit!

Polo majice jedan su od kultnih odjevnih predmeta, a ove sezone Springfield ih vidi u raznim uzorcima i najvažnije od svega, u mnoštvu boja

Springfield je predstavio ‘The polo collection’ – urbanu kolekciju polo majica koja je nastala u suradnji sa zvijezdom Netflixove produkcije poznate serije Elite. Poznati španjolski glumac Miguel Bernardeau i Springfield idealan su par zbog glumčevog casual stila, koji se fantastično uklapa u Springfieldovu viziju muškarca.

Polo majice jedan su od kultnih odjevnih predmeta, a ove sezone Springfield ih vidi u raznim uzorcima i najvažnije od svega, u mnoštvu boja. U najnovijoj Springfield kolekciji pronađite monokromatske polo majice u širokoj paleti boja, odaberite majice s pravilnim strukturnim uzorcima ili pak majice sa zip ovratnicima.

Svi modeli dolaze u raznim krojevima – od slim, rugby pa sve do regulara. Polo majice mogu se kombinirati tijekom cijelog dana, ovisno o prilikama u kojima ih želite nositi. Kolekcija proljeće/ljeto sadrži omiljene Miguelove modele majica za posao, casual prilike te one najopuštenije trenutke uživanja s prijateljima.

Inspirirajte se s Miguelovim odabirom te pronađite svoj kultni polo komad iz najnovije kolekcije po cijenema od 199 kn.

Komentari

▲ Povratak na vrh