Pojavio se novi trend koji spaja udobnost i jednostavnost

Prema nadolazećim trendovskim prognozama iz modnih prijestolnica čini se da ovo ljeto kršimo svima poznato modno pravilo

Zaboravite na sva pravila vezana uz obuću koja ste do sada poznavali. Modna eksperimentiranja i trendovi su tu da ta pravila testiraju, poljuljaju i prekrše.

Prema nadolazećim trendovskim prognozama iz modnih prijestolnica čini se da ovo ljeto kršimo svima poznato modno pravilo – ‘japanke su samo za plažu’. Da, japanke doživljavaju svoj ‘breakthrough moment‘ na velikoj modnoj sceni. Još prošle godine na Copenhagen Fashion Weeku počele su plijeniti pažnju kada su ih najpoznatije influencerice odabrale kao idealnu obuću za svoje ljetne i odvažne outfite, ali su bile viđene i na modnim pistama proljetnih kolekcija velikih dizajnera poput Michaela Korsa i Isabel Marant.

Glavni razlog odabira japanki kao idealne obuće za nadolazeće proljeće i ljeto sigurno leži u njihovoj udobnosti i jednostavnosti. A najbolju i najkvalitetniju ponudu možete pronaći u novim kolekcijama brenda Havaianas. Ovaj brend nudi iznimnu kvalitetu, posebnu izradu i inovativnost kada je u pitanju ponuda obuće i modnih dodataka. Tijekom šezdesetih godina brend Havaianas je zaludio svijet japankama koje su se u početku proizvodile u samo dvije boje – plavoj i bijeloj, no zahvaljujući jednoj pogrešci u proizvodnji danas ih možemo nositi u različitim bojama, zabavnom printu i vibrantnom dizajnu. Postale su dio popularne kulture te simbol otkačenosti, pozitivnosti i neformalnosti.

Havaianasice su udobne i lagane zahvaljujući izradi od kvalitetne otporne gume koja drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja i „odbija“ neugodne mirise. Također, izrađene su od posebnog materijala koji se ne zagrijava te zadržava svoj početni oblik. Njihova ponuda je široka te će svatko pronaći nešto za sebe bez obzira volite li jednostavnu i jednobojnu obuću ili onu s upečatljivijim printevima.

Osim poznatih i patentiranih japanki, te omiljenih espadrila Havaianas ove godine premijerno prikazuje Brasil Slide kolekciju.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh