Philips OneBlade – otkrijte revoluciju u brijanju brade

Vrijeme je da zaboravite na sve što su vas učili i kreirate vlastita pravila! OneBlade donosi revoluciju kad je riječ o brijanju brade

Odmalena su mnogi često gledali svoje očeve kako briju bradu prije odlaska na posao. Nerijetko bismo stali tik uz oca i počeli oponašati pokrete brijanja brade i u tom trenutku bili smo najveći frajeri. Isti taj ritual brijanja postao je simbolom odraslog muškarca.

Glavna pravila i koraci brijanja bili su jasno određeni. Potrebno je bilo koristiti različite alate za stiliziranje, brijati se u smjeru rasta dlačica, koristiti puno pjene ili gela i zamjeniti oštricu nakon nekoliko brijanja jer je postala tupa. Uz to, ono najvažnije – biti oprezan da ne dođe do posjekotina. U posljednje se vrijeme sve veći broj muškaraca, a posebice oni mlađi, ne briju svaki dan. Društvene norme se mijenjaju i postaju sve opuštenije, pa je danas postalo potpuno prihvatljivo pojaviti se na poslu ili službenim događanjima s nekom vrstom brade.

Brada, osim što predstavlja stil neke osobe, govori mnogo i o njezinom vlasniku koji se zahvaljujući njoj osjeća muževnije, dominantnije i privlačnije. Stoga je jako bitno imati onaj uređaj koji će pružiti najbolje rezultate brijanja i neće iznevjeriti stil muškarca.

Moderni muškarci danas iznimno paze na svoj izgled, a brada je postala neizostavni dio ne samo modnog izričaja nego i izraza individualizma. Stilovi brade se mijenjaju gotovo kao i odjevne kombinacije. Na dnevnoj bazi i ovisno o raspoloženju.

Tehnike brijanja i podrezivanja svakako su se promijenile, no što je s brijačima? S postojećim uređajima za uređivanje brade, potrebno je nerijetko imati dva ili tri uređaja kako biste uspjeli dobiti željeni izgled brade. Često se koriste i samo klasične britvice s kojima proces uređivanja traje još dulje i ne završi željenim rezultatima.

Postizanje željenog izgleda brade do sada je bio porilično zahtjevan posao  koji je bio ograničen brojem aparata i vještinom, no upotreba više aparata za savršen izgled brade stvar je prošlosti jer s OneBlade-om sada možete sve – podrezivati, brijati i oblikovati bradu. Jasne, oštre linije i rubovi za željeni stil koji uključuje uredno podrezanu bradu mogući su sada uz samo jedan proizvod – Philips OneBlade. To nije obična oštrica – to je Philips OneBlade.

Zahvaljujući jedinstvenoj OneBlade tehnologiji i brzopokretnom rezaču koji se pomiče 200 puta u sekundi, OneBlade se lako probija čak i kroz gustu, dugačku bradu, podrezujući svaku dlačicu ravnomjerno. OneBlade prati konture tvog lica i omogućuje efikasno i ugodno podrezivanje i brijanje na svim djelovima lica. Glatki premaz i zaobljeni vrhovi oštrica dizajnirani su za dvostruku zaštitu tvoje kože.

U osnovnom setu OneBlade dolazi s tri fleksibilna, okretna češlja za podrezivanje pa ćeš ovisno o svome stilu moći odabrati onaj češalj koji ti najviše odgovara – 1mm za blisko podrezivanje, 3mm za trodnevnu bradu ili 5mm za kratku bradu. OneBlade ti omogućuje potpunu prilagodbu načina brijanja ovisno željama i navikama za maksimalnu ugodu. Možeš se brijati na mokro ili suho, sa ili bez pjene, a kako je vodootporan – čak i pod tušem. Na tebi je da odabereš svoj stil i odrediš svoj ritual brijanja.

Razmišljaš kako će OneBlade oštrica trajati dulje od obične britvnice čak dva dana? Ne brini, njegove oštrice dizajnirane su za dugotrajne rezultate. Više ne moraš brinuti o tome hoće li te iduće brijanje iznevjeriti jer si zaboravio posjetiti trgovinu i kupiti novu zamjensku oštricu. Što se OneBlade-a tiče, trgovinu posjeti svaka 4 mjeseca, a ostatak vremena ste ti i tvoja brada mirni! OneBlade je vodootporan, stoga je jednostavan za čišćenje: samo ga isperi pod mlazom vode.

Komentari

▲ Povratak na vrh