Kako je ugljen postao naše tajno oružje za ljepotu?

To je naša interventna jedinica koja igra prljavo, ali sprječava kozmetički kriminal!

Volimo ugljen. Zahvaljujući njemu imamo sočne odreske, on nam upija smrad u hladnjaku i štiti naš alat od hrđe. (Ubacite briket u kutiju s alatom.)

Ali uz njegovu pomoć i naši zubi, koža i kosa također mogu postati besprijekorno čisti. Porozna struktura ugljena prirodno izvlači masnoću, prljavštinu i mrlje, istodobno privlačeći vodu koja vas hidrira.
Zato smo pretražili tržište i pronašli neke od fantastičnih proizvoda koje preporučamo za vaš ljepši izgled!

 

Garnier Skin Naturals Pure Charcoal Black Tissue Mask – pamučna crna maska u maramici obogaćena je ugljenom, ekstraktom crnog čaja, LHA-om i hijaluronskom kiselinom. Postiže intenzivnu hidrataciju masne kože. Nakon primjene koža je pročišćena s matirajućim efektom.

Kalodont active black pasta za zube vidljivo ih izbjeljuje već nakon nekoliko pranja. Kombinacijom abraziva na bazi silikata i fosfata te sastojaka na bazi aktivnog ugljena postiže se efikasno mehaničko čišćenje zuba, a kao posljedica tzv. anti stain effect, uklanjanje mrlja sa površine cakline zuba.

 

Biovène crna maska idealna je protiv akni, masne kože, mitesera, začepljenih pora i nesavršenosti. Prirodni ekstrakti umiruju kožu i pomažu joj da vrati svoju prirodnu ravnotežu vlage, tako da postaje mekana i sa znatnim smanjenjem pora.

 

MAC Mineralize Total Detox sadrži 3 aduta za totalno čišćenje od toksina i idealnih za dubinsko čišćenje kože. Uz Mineralize Volcanic Ash piling koji “hvata” i uklanja nečistoće ostavljajući kožu čistom, svilenkastom i blistavom, tu su još i Mineralize Reset & Revive maska obogaćena bambusovim ugljenom u prahu te bijelom glinom bogatom mineralima koji prodiru duboko u kožu i temeljito je čiste te Mineralize Charged Water Charcoal u spreju – vodica bogata sastojcima koji trenutno koži vraćaju izgubljenu energiju i hidrataciju, budi letargičnu kožu te stvaraju savršeno platno za nanošenje podloge i make up-a.

Komentari

▲ Povratak na vrh