Kad hipster dođe sebi

Uniforma Tonyja Oswalda bile su poderane traperice, iznošene vojničke čizme i majice s kratkim rukavima. Nekako nakon razvoda pomislio je da ga takav izgled sputava.

Tony Oswald (28) napredovao je u Bushwicku, danju uređujući emisije za Cooking Channel, a noću tulumareći po mikropivovarama. Njegova su uniforma bile poderane traperice, iznošene vojničke čizme i majice s kratkim rukavima.

Nekako nakon razvoda pomislio je da ga takav izgled sputava. “Kad vas doživljavaju kao hipstera, to i nije tako loše, ali moj je stil minimalistički”, kaže Oswald. Njegov je ukus postajao rafiniraniji, ali njegova je odjeća i dalje izgledala ofucano. “Želim izgledati profesionalnije, odraslije”, kaže Oswald.

Osnovno je dosadno

“Kad sam bio 23-godišnjak, prijatelj koji se razumije u modu rekao mi je: “Ako ti se odjevni predmet sviđa, kupi odmah dva komada”, tvrdi Oswald. “Jedan tip majice, jedan tip košulje, u više boja. Ali ja želim izgledati posebno, želim postupno napredovati.”

Bradonje izgledaju grubo

“Sam se šišam svaka tri-četiri mjeseca. Frizura mi je pomalo divlja, ali dobivam na osobnosti. Ujutro se ne brijem; bradu skratim svakih mjesec-dva.”

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh